Lebuktam! Apa kirakja a kutyát? Mit csináljak?
Pár napja haza hoztam egy kutyát, megsajnáltam, hogy vacogott a hidegben, eddig dugdostam most lebuktam, nekünk van egy 3 hónapos kutyusunk anyáék nem engedik, hogy ez is maradjon. Anya felhívta a 2 menhelyet a közelünkben, de azt mondták tele vannak, nem tudják befogadni. Apa azt mondta vigyem oda vissza ahol találtam, majd haza megy ha van otthona, ha nincs meg majd befogadja valaki. :(
Megfagy ha vissza viszem, miattam fog meghalni?
Ha egy párhuzamos idősíkot nézünk a sok közül:
Elhoztad, így nem tudta megtalálni egy olyan ember akinél lakhatott volna. Vissza viszed és igen, miattad fog meghalni.
De nem érted,hogy nem gazdit kell keresni neki,hanem megnézni,hogy van -e gazdjája. Elviszed állatorvoshoz,hogy találtad és van -e benne chip?Nem kell érte fizetni,de ha mégis kérne,akkor megmondod,hogy nincs nálad pénz,nem a te kutyád. De nem hiszem,hogy kérni fog pénzt.Hátha visszakerül az eredeti gazdához.
Máskor meg ne csinálj ilyen hülyeséget,hogy engedély nélkül hazaviszel egy állatot és napokig dugdosod!
Apukád meg anyukád amúgy nagyon jó fej lehet,hogy egyből az utcára dobnák ki,vagy menhelyre..Lehet várják otthon
Székelyhídon élünk.
Bocsánat a képért, de nem tudok feltölteni valamiért a fényképezőről a gépre, a kép meg azért ilyen mert már sötét van és gyenge az udvari villany. Holnap elhívja anya az állatorvost, hogy megnézze van-e benne chip
Nekem nem nyitja meg a fotót...
Hol van ez a település, melyik megye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!