Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lebuktam! Apa kirakja a...

Lebuktam! Apa kirakja a kutyát? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár napja haza hoztam egy kutyát, megsajnáltam, hogy vacogott a hidegben, eddig dugdostam most lebuktam, nekünk van egy 3 hónapos kutyusunk anyáék nem engedik, hogy ez is maradjon. Anya felhívta a 2 menhelyet a közelünkben, de azt mondták tele vannak, nem tudják befogadni. Apa azt mondta vigyem oda vissza ahol találtam, majd haza megy ha van otthona, ha nincs meg majd befogadja valaki. :(

Megfagy ha vissza viszem, miattam fog meghalni?

2017. jan. 15. 15:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Hol van helyileg?
2017. jan. 15. 15:54
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszi akkor nem hívjuk ki. Ez az állatorvos rengeteget kért az oltásokért is a mi kutyánknak, csak mivel kocsi nincs nem húzgáltuk be a kutyát a városba busszal.
2017. jan. 15. 15:56
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Hol dugdostad eddig?
2017. jan. 15. 15:57
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

Ha egy párhuzamos idősíkot nézünk a sok közül:

Elhoztad, így nem tudta megtalálni egy olyan ember akinél lakhatott volna. Vissza viszed és igen, miattad fog meghalni.

2017. jan. 15. 15:57
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted,hogy nem gazdit kell keresni neki,hanem megnézni,hogy van -e gazdjája. Elviszed állatorvoshoz,hogy találtad és van -e benne chip?Nem kell érte fizetni,de ha mégis kérne,akkor megmondod,hogy nincs nálad pénz,nem a te kutyád. De nem hiszem,hogy kérni fog pénzt.Hátha visszakerül az eredeti gazdához.

Máskor meg ne csinálj ilyen hülyeséget,hogy engedély nélkül hazaviszel egy állatot és napokig dugdosod!

Apukád meg anyukád amúgy nagyon jó fej lehet,hogy egyből az utcára dobnák ki,vagy menhelyre..Lehet várják otthon

2017. jan. 15. 16:03
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
azt megírod melyik városban laksz? kicsi az esélye de ha esetleg a közelben van én elmennék érte
2017. jan. 15. 16:06
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
A menhelyek nem tudnak ideiglenes befogadót keresni? Próbáld meg facebookon állatsegítős csoportokba megosztani. (egyébként én egy kicsit felelőtlennek tartom, hogy a 3 hónapos kutyád mellé hazavitted, nem tudhatod, hogy beteg-e és a te kutyádnak még nincs meg a kellő védettsége, ha én akkor találtam volna kiskutyát, amikor az enyém kicsi volt, tuti, hogy az állatorvosnál kezdtem volna.) Az utcára semmiképp ne tedd ki, egyébként az ország melyik részén laksz?
2017. jan. 15. 16:19
 18/38 A kérdező kommentje:

Székelyhídon élünk.

Bocsánat a képért, de nem tudok feltölteni valamiért a fényképezőről a gépre, a kép meg azért ilyen mert már sötét van és gyenge az udvari villany. Holnap elhívja anya az állatorvost, hogy megnézze van-e benne chip

[link]

2017. jan. 15. 16:46
 19/38 anonim ***** válasza:

Nekem nem nyitja meg a fotót...

Hol van ez a település, melyik megye?

2017. jan. 15. 17:21
 20/38 A kérdező kommentje:
Bihar megye, Románia.
2017. jan. 15. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!