Agresszív a kutyám, mit tegyek?
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni.
Van egy 9 hónapos e lég jó kora német-magyar vizsla keverékem. Próbáltam minél többet foglalkozni vele, de minél többet voltam vele, annál rosszabb lett...
Játék. lehajolok a földre felvenni a labdát, abban a pillanatban rám ugrik, olyan lendülettel, hogy majdnem magával rántja a fejem, aztán elkezd ugatni, ugrálni,erőből szépen bekapni a karom, azt harapni, karmolászni, tudom hogy csak játszani akar,de túl durva, sok kutyám volt már, és egyik sem csinálta ezt. Akárhogy ütöm, verem, csak még jobban beindul, ezek nem használtak... Köszönöm a válaszokat.
"Próbáltam minél többet foglalkozni vele, de minél többet voltam vele, annál rosszabb lett..."
Miután ütöd, ne számíts jobbra...
"Akárhogy ütöm, verem, csak még jobban beindul, ezek nem használtak..."
Nem verni kéne te észkombájn, hanem nevelni. Amúgy meg legyen annyi eszed hogy lefordítod a kutya nyelvére: Nem nevelted meg -> Dúrva, neveletlen Ütöd-> rivalizálsz, felveszi veled a versenyt mert jelenleg ő a falka vezér de inkább te vagy a rivális...
"Játék. lehajolok a földre felvenni a labdát, abban a pillanatban rám ugrik, olyan lendülettel, hogy majdnem magával rántja a fejem, aztán elkezd ugatni, ugrálni,erőből szépen bekapni a karom, azt harapni, karmolászni, tudom hogy csak játszani akar,de túl durva, sok kutyám volt már, és egyik sem csinálta ezt."
Meg kell nevelned.
Inkább ajándékozd el szerencsétlen szegény kutyust és SOHA TÖBBET NE LEGYEN KUTYÁD. NEM A KUTYA HÜLYE HANEM TE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!