Mit kell beszereznem?
Szeretnék kutyákat tenyészteni.
Hogy működik ez?
Ezek szerint Hollandiában is léteznek szaporítók. Egy normális kutya ára nálunk is 1200-1500 euro. Én sem adom olcsóbban, de még így sem lesz soha nyereséges a dolog. De nem is érdekel, nem azért csinálom.
Ettől függetlenül még egyszer leírom: a tenyésztésnél az utolsó szempont a kölyök ára és a költségek. Ez nem arról szól.
szóval írtad, hogy van fél millió tőkéd és ezek szerint még a hasznos reménye nélkül is bele akarsz vágni a dologba.
az az igazság hogy a további segítséghez ki kéne találnod, hogy milyen fajtájú kutyát szeretnél tenyészteni, mert nem ugyanúgy működik mindegyiknél.
És idáig mit tudsz róla?
Standard, különböző standardelemzések, neves tenyésztők leírásai, gyakran előforduló hibák, kívánatos küllemi és jellembeli sajátosságok amik nincsenek a standardben leírva, különböző vonalak öröklődési jellemzői, aktuális irányzatok és főleg a Neked tetsző egyedek?
egy kutya nincs 100.000 Ft és a fedeztetés se
viszont azt sem kell elfelejteni hogy (legalábbis szerintem) kutyaiskola is célszerű pláne ha kiállításra szeretnéd vinni ami (legalábbis ahova mi járunk)1500Ft 4 alkalom az kb 20.000Ft
de ekkor felmerül a kérdés hogy ne is tartsunk kutyát?
hiszen ahogy az 1. válaszoló is írta hogy kb 12 évig él vagy tovább aztán a temetés vagy hamvasztás stb...
sőt ha már itt tartunk ne tartsunk állatot mert mind pénzbe van ,de hát minden pénzbe van!
de annyi biztos hogy tényleg sok pénzbe van
Ui.:az első válaszolónak hogy ne vegye támadásnak én csak a saját gondolataimat mondtam el
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__296460
olvasd el remélem segít mert nem csak a dolog pénzügyi oldalát kell nézni
(előző vagyok)
Kérdező ezen az oldalon is vanna hasznos onfok : [link]
olvasgass
Ha nem merültél bele, akkor miért akarsz tenyészteni?
Mi motivál erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!