Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell beszereznem?

Mit kell beszereznem?

Figyelt kérdés

Szeretnék kutyákat tenyészteni.

Hogy működik ez?

2010. máj. 5. 12:51
1 2 3
 11/24 Akiteki ***** válasza:

Ezek szerint Hollandiában is léteznek szaporítók. Egy normális kutya ára nálunk is 1200-1500 euro. Én sem adom olcsóbban, de még így sem lesz soha nyereséges a dolog. De nem is érdekel, nem azért csinálom.

Ettől függetlenül még egyszer leírom: a tenyésztésnél az utolsó szempont a kölyök ára és a költségek. Ez nem arról szól.

2010. máj. 6. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:

szóval írtad, hogy van fél millió tőkéd és ezek szerint még a hasznos reménye nélkül is bele akarsz vágni a dologba.

az az igazság hogy a további segítséghez ki kéne találnod, hogy milyen fajtájú kutyát szeretnél tenyészteni, mert nem ugyanúgy működik mindegyiknél.

2010. máj. 7. 00:51
 13/24 A kérdező kommentje:
amstaff lenne az eb :)
2010. máj. 7. 01:43
 14/24 Akiteki ***** válasza:

És idáig mit tudsz róla?

Standard, különböző standardelemzések, neves tenyésztők leírásai, gyakran előforduló hibák, kívánatos küllemi és jellembeli sajátosságok amik nincsenek a standardben leírva, különböző vonalak öröklődési jellemzői, aktuális irányzatok és főleg a Neked tetsző egyedek?

2010. máj. 7. 16:22
 15/24 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs...kb 5 éve volt ilyen kutyánk, meg előtte is ilyen volt. de ennyire nem mentem bele a dolgokba..
2010. máj. 9. 12:33
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

egy kutya nincs 100.000 Ft és a fedeztetés se

viszont azt sem kell elfelejteni hogy (legalábbis szerintem) kutyaiskola is célszerű pláne ha kiállításra szeretnéd vinni ami (legalábbis ahova mi járunk)1500Ft 4 alkalom az kb 20.000Ft

de ekkor felmerül a kérdés hogy ne is tartsunk kutyát?

hiszen ahogy az 1. válaszoló is írta hogy kb 12 évig él vagy tovább aztán a temetés vagy hamvasztás stb...

sőt ha már itt tartunk ne tartsunk állatot mert mind pénzbe van ,de hát minden pénzbe van!

de annyi biztos hogy tényleg sok pénzbe van

Ui.:az első válaszolónak hogy ne vegye támadásnak én csak a saját gondolataimat mondtam el

2010. máj. 10. 20:25
 17/24 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__296460

olvasd el remélem segít mert nem csak a dolog pénzügyi oldalát kell nézni

(előző vagyok)

2010. máj. 10. 20:34
 18/24 anonim ***** válasza:
Minőségi amstaff nyugodtan lehet 100 ezer,sőt több is!
2010. máj. 10. 21:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Kérdező ezen az oldalon is vanna hasznos onfok : [link]

olvasgass

2010. máj. 10. 21:21
 20/24 Akiteki ***** válasza:

Ha nem merültél bele, akkor miért akarsz tenyészteni?

Mi motivál erre?

2010. máj. 10. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!