Ti hogy döntöttetek volna? Van kutya, csak "rosszul", nincs kutya? Vagy a harmadik lehetőség?
Röviden akartam egy kutyát.
Anyukám:
-Igen, persze mindenben kisegítünk, persze van akár 25 ezrünk is havonta rá, csak fizesd ki a kezdeti költséget, a kutyát magát.
Apukám, amíg meg nem tudta, hogy mennyi lesz havonta: -Oké, nagyon klassz én is szeretem a fajtát (németjuhász), de a te pénzedből lesz a kutya.
Apukám miután megtudta mennyi lesz havonta a kutya:
-Mi van? Havonta rád nincs 25 ezrem, nem hogy egy kutyára. El van Az kaja maradékon, meg minek neki a kutya suli? (Tudni kell, hogy a németjuhász munkakutya. Szüksége van valami sportra és iskolára hogy le lehessen fárasztani szellemileg)
Én úgy döntöttem, hogy akkor ilyen körülmények között nem akarok kutyát. Persze nem hibáztatom érte apát, majd lesz kutya ha lesz pénzem. Anya azt hitte, hogy el tudja tussolni apa mellett, hogy mennyi megy rá a kutyára. De ez szerintem hülyeség.
Ti hogy döntöttetek volna?
III. opció: Írás közben gondoltam rá, hogy menhelyi kutyának mindez jó lenne? Silány táp, kajamaradék meg havi max. egy kutyasuli/ovi? Megérné neki ez, azért hogy velünk van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!