Mennyit fizetnétek a szomszédnak, hogy ki-be zárja a kenelbe a kutyákat és megetesse egyszer egy nap,2,5-3 héten át?
Reggel munka előtt kiengedi, munka után bezárja, megeteti. Tehát napi 5-10 perc.
Szerintetek?
Ő azt mondja semmi, hozzak neki egy hűtőmágnest. Mennyi reális? 5-10 ezer?
Az én szomszédom nem fogadna el ezért pénzt, és én sem tőle fordított esetben.
Egy ajándékcsomag jó ötlet valóban.
Kérdező, nálunk erre az egyetlen elfogadható válasz az, hogy "Próbáld csak meg kifizetni, legközelebb biztos nem vigyázunk Buksikára / Cirmikére / Ficánkára!"
Nem szeretjük, ha bárki fizetni akar ilyenért, mert alapvetően akire rá merjük bízni a házi állatainkat, azzal amúgy is ott segítjük egymást, ahol tudjuk és valamikor úgyis viszonozzuk a szívességet. Ha nem állatpátyolgatással, akkor valami mással (rózsametszés, friss zöldségek, főzés, ha tudom, hogy éppen meghalni sincs idejük stb.)
Ha mindenképp akarsz neki(k) adni valamit, akkor a az ajándékcsomag a megoldás, de azt sem kell eltúlozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!