Leonbergit szeretnék! Mennyibe kerülne egy küllemhibás?
inkább 250fölött vannak, normális tenyésztőnél.
Mi májusban vettük meg babakuttyot.
Egyre figyelj nagyon, aki a klub oldalán nincs fent, az NEM rendes tenyésztő!!!
Bogarászd át a Leonbergi Ebtenyésztők honlapját:
Illetve kérdeznék még néhány dolgot, nekem is Leóm van.
Családi kutyának valóban ideális, de Ti is ideálisak lesztek neki? Félre ne érts, nem kekeckedem, csak ismerem a faját. :)
- óriás testű kutyáról van szó, ergo a növekedése alatt (2éves korukra fejeződik be) nagyon oda kell rájuk figyelni, inkább soványan tartani őket, hogy az izületeiket megóvjuk. Javasolt az izületvédő nekik, hogy ne legyen véletlenül sem gond. GF600 vagy Synoquine, egyik sem olcsó.
- prémium táp! az enyém Brit Care Junior Large Breed-et eszik, egy 15kg-os zsák 12eFt.
- oltások alap, + javasolt a kennel köhögésre való is!
- óriás testű, értsd felnőtt korában 60kg körül fog mozogni, ergo, hogy tényleg megfogd, javasolt a kutyaovi, majd legalább az alapfokú tanfolyam. ezek sem két forintok. ovi átlag 1500Ft/alkalom, tanfolyam 40eFt körül.
- családi kutya, értsd, szüksége van a család közelségére, ideális neki a kinti-benti tartás. nálatok ez ok lenne? csak kint tartani lehet persze, de akkor rengeteget kell vele foglalkozni. Lelke van :)
- napi, kétnapi séta, min. 1-1,5óra, különben nem biztos, hogy lesz karfája a fotelednek, én beleszaladtam ebbe :D
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!