Kutya szállítása autóba? Nem marad meg sem a hátsó ülésen, sem a csomagtartóban.
Figyelt kérdés
Egyedül az első ülésen van nyugton,de ott nem utazhat, és ha egyedül mennék nem biztonságos.
Mit javasoltok? Kutya szállító box a csomagtartóba jó ötlet lenne? Szerintem ott is nyugtalan lenne, de legalább nem tudna előre jönni.
Lefárasztás utazás előtt sem használ.(kirándulni mennénk vele, de 8 órás szabadon való rohangálás után sem nyugszik el a kocsiba, ha nem elöl ül)
2017. jan. 10. 12:19
1/14 anonim válasza:
Box a csomagtartóban. És megtanítani, hogy utazásnál viselkedni kell.
2/14 piriiiii válasza:
Ha eleve nyugtalan kutya, én biztos nem tenném a csomagtartóba. Hacsak nem kombiról van szó.
3/14 anonim válasza:
...és a boxot nem lehet az anyósülésre tenni?
4/14 A kérdező kommentje:
Közepes testű, 1,5 éves kutyáról van szó. Mellette van egy másik kutyám, aki nyugodtan tűri az utazást.
2017. jan. 10. 12:40
5/14 anonim válasza:
Egyértelmű,hogy szállító boxban kell szállítani. Viszont én nem tenném be boxostól a csomagtartóba,hanem az ülésre raknám hátul.Mi úgy szoktuk,hogy valaki beül hátra és nyugtatja közben az állatot(aki a boxban van). Már az is segít,ha lát titeket .A csomagtartóban kb kínzás lenne és szerintem nem is tudnád rögzíteni...
6/14 anonim válasza:
Egyszer itt valamelyik kérdésnél írták, hogy vannak olyan rögzítők, amivel az ülésen is lehet rögzíteni a kutyát. (és állítólag kell is, mert az sose jó, ha szabadon mászkálhat az autóban) Kvázi egy hám, amit rögzíteni kell, így nem tud előre menni a hátsó ülésről.
7/14 A kérdező kommentje:
Hámot néztem én is, de ha nem marad el, csak beletekeredik. A másik kutyámnak viszont jó lenne.
Ezt a boxot néztem, mit gondoltok, jó lenne?
2017. jan. 10. 13:16
9/14 anonim válasza:
Az a box nem jó mert minimálisan sem stabil, abban is vergődne sőt akár szét is tépheti. Többet ér szobbakenellt (ketrecet- habár ez sem túl stabil) venni vagy utazó ládát az már stabil. A kutyabiztonsági övet lehet olyan kicsire állítani hogy a seggén maradjon és ne csavargózzon bele.
10/14 anonim válasza:
Amit 6. válaszoló írt. Egy hám, amit be tudsz csatolni mint egy övet. Enyém is így utazik, tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!