Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya szállítása autóba? Nem...

Kutya szállítása autóba? Nem marad meg sem a hátsó ülésen, sem a csomagtartóban.

Figyelt kérdés

Egyedül az első ülésen van nyugton,de ott nem utazhat, és ha egyedül mennék nem biztonságos.

Mit javasoltok? Kutya szállító box a csomagtartóba jó ötlet lenne? Szerintem ott is nyugtalan lenne, de legalább nem tudna előre jönni.

Lefárasztás utazás előtt sem használ.(kirándulni mennénk vele, de 8 órás szabadon való rohangálás után sem nyugszik el a kocsiba, ha nem elöl ül)

2017. jan. 10. 12:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Box a csomagtartóban. És megtanítani, hogy utazásnál viselkedni kell.
2017. jan. 10. 12:28
 2/14 piriiiii ***** válasza:
100%
Ha eleve nyugtalan kutya, én biztos nem tenném a csomagtartóba. Hacsak nem kombiról van szó.
2017. jan. 10. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
...és a boxot nem lehet az anyósülésre tenni?
2017. jan. 10. 12:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Közepes testű, 1,5 éves kutyáról van szó. Mellette van egy másik kutyám, aki nyugodtan tűri az utazást.
2017. jan. 10. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy szállító boxban kell szállítani. Viszont én nem tenném be boxostól a csomagtartóba,hanem az ülésre raknám hátul.Mi úgy szoktuk,hogy valaki beül hátra és nyugtatja közben az állatot(aki a boxban van). Már az is segít,ha lát titeket .A csomagtartóban kb kínzás lenne és szerintem nem is tudnád rögzíteni...
2017. jan. 10. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyszer itt valamelyik kérdésnél írták, hogy vannak olyan rögzítők, amivel az ülésen is lehet rögzíteni a kutyát. (és állítólag kell is, mert az sose jó, ha szabadon mászkálhat az autóban) Kvázi egy hám, amit rögzíteni kell, így nem tud előre menni a hátsó ülésről.
2017. jan. 10. 13:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Hámot néztem én is, de ha nem marad el, csak beletekeredik. A másik kutyámnak viszont jó lenne.

Ezt a boxot néztem, mit gondoltok, jó lenne?

[link]

2017. jan. 10. 13:16
 8/14 anonim válasza:
0%
Utazzon az oledben
2017. jan. 10. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Az a box nem jó mert minimálisan sem stabil, abban is vergődne sőt akár szét is tépheti. Többet ér szobbakenellt (ketrecet- habár ez sem túl stabil) venni vagy utazó ládát az már stabil. A kutyabiztonsági övet lehet olyan kicsire állítani hogy a seggén maradjon és ne csavargózzon bele.
2017. jan. 10. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Amit 6. válaszoló írt. Egy hám, amit be tudsz csatolni mint egy övet. Enyém is így utazik, tökéletes.
2017. jan. 10. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!