Feljelenthetem? (Bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Feljelenthetem azt az embert, aki a kutyáját 1 méteres láncon tartja? Mekkora az előírt minimum? Hova kell ilyenkor fordulni?2010. máj. 4. 17:13
11/11 A kérdező kommentje:
A másik probléma az, hogy ismerősömék szomszédságában láttam. Ők már említették nekik, hogy ez így nme jó (persze kedvesen, mert egyébként a szomszédék roma származásúak), mert szegény kutyának ez nem túl jó bánásmód... azt mondták, hogy jó ez így, meg magán dolog.
És ha valaki is feljelentené őket, akkor tudnák, hogy ők voltak azok, mert olyan helyen laknak, hogy oda más nem láthat be. Azt pedig nem szeretném, hogy felindulásból a végén nekikmenjenek, mert feljelentették őket :S
Amúgy meg ismiéknek sok a cicájuk és sok jött már haza valamilyen sebbel a szomszédból... volt aminek el volt törve a lába, a saját macskáikat is rugdossák, mert halljuk... de azt nem lehet rájuk bizonyítani :( Szóval tanácstalan vagyok...
2010. máj. 4. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!