Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véleményeket szeretnék! Ki...

Véleményeket szeretnék! Ki mit tenne a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Nemrég tudtuk meg hogy babánk lesz,van viszont egy Fr. Bulldogom, egy gazdás kutya,csak velem sétál,tőlem fogadja el az enni valót stb...a férjem mindenkepp meg akar tőle válni bármi áron.A végsőkig is elmenne,azonban énnis hogy megtarthassam mert nagyon szeretem a kutyámat és tudom hogy bele betegszik ha máshoz kerül...egy tenyészetből mentettem ki egyébként pár éve.Persze a férjemmel sem akarok állandóan ezen vitázni,mi lenne a helyes megoldás?
2017. jan. 6. 19:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Nehezen hiszem el, hogy ilyen kardinális kérdest nem beszélnek meg előre, mint mikor akarnak gyereket, és mi lesz akkor a háziállatokkal, stb. Ez csak a napi troll, aki azon röhög, milyen felháborodott válaszokat írnak a gazdák. Komolyan
2017. jan. 6. 19:55
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Maradjon a kutya a gyerekkel, bizonyították, hogy akik kutya mellett nőnek fel erősebb az immunrendszerük (én 1 éves voltam amikor a süleim vettek 1 németjuhászt, igaz az kinti volt, de együtt játszottunk, ha én a babakocsiban aludtam kint ő ott feküdt mellettem, stb..) mutass neki cuki kutyás babűs képeket/videókat, hátha megenyhül:)
2017. jan. 6. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"19:38 te hülye vagy. A puszilkodó nagyiktól előbb összeszed valamit a gyerek, mint a kutyától. De honnan is tudhatnád, tipikus suttyó paraszt vagy.

Minek tart állatot, aki csak ki**ssza a kertbe, be ne merjen jönni a házba, foglalkozni se kelljen vele, csak legyen el magában? Persze, hogy betojik az állat, ha úgy bántok vele, mint valami erdei vérfarkassal, és azt sem tudja, mi az a szőnyeg... idióta..."

Nem tudom hogy ezt te érvelésnek akarod nevezni? Ez inkább gyűlölködés. És komolyan ezt a hozzászólót pontozzátok fel? Ezért utálok ilyen kutyás macskás rovatokba írni. Végigolvasván a hozzászólások egy részét, köztük ezét a marháét is nem szól másról mint a kérdező férjének a leszólásáról. Nem is ismeritek a körülményeiket. A kérdező nem írt semmi oylat a párjáról ami kompromittáló volna, nem írta le az okát a kutya miatti gondnak.

Én csak annyit tudok mondani kérdező hgoy beszéld meg a pároddal. A kutyát a házban tartani nem egészséges, főleg ha egy újszülött is bent van. A kutya megeszi a saját ürülékét és ha felhergelik vagy valami olyat lát még veszélyt jelenthet a csecsemőre is, a fertőzés mellett. sosem értettem azokat az embereket akik beengedik a kutyájukat az ágyba. Hallottam olyat is akinek a kutyája az ágyban szülte meg a kölykeit. Lepontozhattok de én tudok ám érvelni. Ha én idióta lennék akkor nem félteném az újszülött gyerekemet. Mert ha netán valami gikszer lesz, a kutya fejébe lesz egy csavar és megharapja vagy mit ad isten megeszi a csecsemőt vajon akkor is idióta leszek én, vagy váló ok lesz a kérdező párjával való viszonya? Elnézést hogy most ilyen horrorisztikus dolgot írok, de sosem lehet tudni, mindig jobb az elővigyázatosság.

Kérdező kicsit légy konkrétabb mi az oka férjed álláspontjának.

2017. jan. 6. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmas mennyi előítéletes ostoba okoskodó ember ír ide. Sértegetitek az ember magánvéleményét és a kérdező férjét. Többet nem fogok kutyás fórumba írni az is ezer %.
2017. jan. 6. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem féltem az újszülött gyermekemet, mivel VIGYÁZOK rá! Nincs olyan indok amiért kitenném a kutyámat, ha viselkedési problémás, puff ott van jópár hónap sulizni. A pitem is még képzés alattt lesz, mivel nemrég, terhesen (!!!) fogadtam örökbe. A kutyák a 4 lábú gyermekeim, lehet elcsépelt, de így van!

15 hkm

2017. jan. 6. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is kíváncsi lennék az érveire.

Mindent meg lehet oldani. Ha annyira félti a babát-persze, hogy félti, akkor ki lehet jelölni olyan részeket a lakásban, ahová nem mehet be a kutya, amíg még nagyon pici a baba. Sűrűbben kell takarítani, beszélni az állatorvossal, hogy ilyenkor mire kell figyelni, kell-e gyakrabban féregteleníteni, vagy ilyesmi.

A kutya nálunk családtag, nem adnám semmi pénzért.

És a 48%-os "állatbarátnak" mondanám, hogy sem kutyát, sem macskát nem hagyunk felügyelet nélkül egy kicsi gyerekkel. Ha ezt betartjuk, elejét vehetjük a baleseteknek.

Semmihez nem hasonlítható élmény, ha egy gyereknek van egy szőrmók barátja.

2017. jan. 6. 20:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van!!! Nem is engedek neki,eddig sem akartam de gondoltam mégiscsak utánakérdezek... Egyébként a kutya először "megkérdezi" hogy be jöhet e a szobába pl. Ezt ugy kell elképzelni hogy meg áll a küszöbön és néz,nyüszög,várva hogy jöhet e be vagy sem.Ha mondom hogy nem,menj a helyedre akkor ki ballag,ha mondom hogy gyere akkor rohan nagy boldogan :) halálosan nyugodt kutya soha semmit nem tett tönkre szóval ideális....a legnagyobb hibája hogy a szobatisztasággal vannak gondjai,éjjel bepisil (törölközőre ami egy bizonyos helyen van neki hagyva)
2017. jan. 6. 20:27
 18/20 A kérdező kommentje:
11es!!! Te nem vagy normális!!!! Komolyan! Atya ég,van aki téged őszintén szeret?Biztos hogy van baj nálad a toronyban kiscsillag!
2017. jan. 6. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

4. válaszoló vagyok.

Mivel mindig is kutyákkal képzeltem el az életem, ezért ha tehetem, olyan párt is választok magam mellé, akit ez nem zavar. Ez ugyan az, mint, hogy zavar a cigizés, ezért dohányzóval nem kezdek. Nem tudom, ezért mért lennék hülye. Minden értelmes ember igyekszik, olyan párt találni, akivel minél több dologban egyeznek.

Én nem szidom a kérdező párját, hisz nem is tudom, az indokát, meg különben is, vannak kevésbé kutyabarát emberek, ez teljesen rendben van.

Bár azért mondjuk mindkettőtöket le lehetne szólni, hogy erről eddig nem is beszéltetek. A 11-essel értek egyet (már nem abban, hogy kamu a kérdés). Hogy lehet, hogy erről eddig nem esett szó??

2017. jan. 6. 20:32
 20/20 anonim ***** válasza:
96%

Jajj. Kellett ám ez a tipikus vidéki suttyó, minden egyes házban tartott kutyás kérdéshez kell egy, elengedhetetlen kellék.

Érdekes, hogy még senki nem reagált (kivéve az előződre, azzal pedig teljesen egyetértek), hát megteszem én.

Azt mondott, tudsz érvelni. Az nem jelenti azt, hogy okos is vagy, bármennyire is képzeled magad annak. :)

Először a legalapvetőbb dologra szeretnék rávilágítani:

minden ilyen kérdésnél megmondják neked a tutit, le is írtad, ezért utálsz ilyen helyekre hozzászólni. Te pedig mit csinálsz? Még mindig azt képzeled, neked van igazad. Persze, te vagy a helikopter, mindenki más hülye. Ismerjük. :)

- A gyerek immunrendszere bizonyítottan erősebb lesz, ha kutyával nő fel.

- A kutya falkában élő állat, szüksége van a gazdájára, nem elég csak úgy kib***ni a kertbe, tönkreteszed egy ártatlan állat életét. Te mit szólnál hozzá, ha bezárnának egy szobába (mert a kert semmivel sem másabb, mint egy ház), senkivel nem beszélhetnél egész életedben, csak az ablakból nézhetnéd a lent elhaladó embereket? Te is idegbeteg lennél.

- Jólnevelt kutyát nem lehet felhergelni. Nem lehet! Az enyémet én is szoktam nyúzni, más is, szegénynek egyszer csúnya élménye volt kisgyerekekkel is (szájában turkáltak, fülét húzgálták, hiába szóltam rájuk, anyuka rögtön jött sipítozni, hogy "csak játszanak"), a kutyám nem kapott oda, nem morgott, csak felém küldött segélykérő pillantásokat, hogy szedjem le őket róla. És ennek így is kell lennie, mert én vagyok a szemében a falkavezér, nekem kell megvédenem őt, nem fordítva.

- Ha a kutyád a saját ürülékét eszi, az valamilyen zavart jelez. Ami a te kutyádnál nem meglepő ugyebár, szegény ott kint a kertben, egyedül...

- A macskának van alma? Mert csak akkor szobatiszta, különben ha kell neki, oda csinálja, ahova tudja. Ha nincs vécéd egy szobában, és neked már nagyon kell, te is kénytelen vagy ugyanígy tenni, nem?

Tényleg csak utána kéne olvasnod a lakásban tartott kutyáknak (egészséges-e, jó-e a kutyának, stb). De persze nem teszed, mert vidéki suttyó vagy, csak osztod tovább az észt, mélységesen meggyőződve arról, hogy neked van igazad.

Veszélyes a fajtád, mert csak mondja és mondja, olyan érvekkel, amiket ő logikusnak gondol, de hogy valóban tájékozódjon, arra nem hajlandó. :)

2017. jan. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!