Éjszakai etetés? Véleményeket várnék. Részletek lent.
nem tudok hozzászólni de ez annyira aranyos:
eszi a kezét és cuppog :)
nagyon édi baba lehet !
Ne etesd éjjel. Ha cuppog, az nem az éhség jele, Ha felébred, akkor adj neki inni, de ne enni.
Ha eteted,akkor soha nem fogja végigaludni az éjszakát, mert ezt szokja meg.
Köszi a válaszokat! A problémám még az, hogy a cumit kiköpi, nem kell neki, helyette a kis ujjait cumizza, amióta megtalálta őket. :) És sajna a vizet, teát se nagyon fogadja el, még nappal se, csak pici itatópohárból, de abból is csak ha "erőltetem" pl. kamilla teát a kaki miatt, hogy legyen neki, de akkor is van hogy felét kiköpi...
Szóval cumi, itatás éjjel nagyjából kilőve. Akkor ha ne etessem, mit csináljak, ha nem tud visszaaludni, mert csak eszi a kezét és cuppog, nyöszörög? Ha meg megetetem utána rá pár percre visszaalszik szépen magától. De pont ezért kérném a tanácsokat, mert én is szeretném, ha már átaludná az éjszakát.
Szia!
Az én lányom 5 hónapos koráig átaludta az éjszakát (9-től 5-ig), aztán bejött a kánikula, és felébredt 1-szer minden éjjel, mert szomjas volt (ahogyan mi is). Megszoptattam, és kb 10 perc múlva vissza is aludt. Mostanra elmúlt a kánikula, de a lányom minden éjjel 3-szor kel szopizni, nappal alig eszik, éjjel meg pótol... Fogalmam sincs, hogyan szoktassam vissza, a vizet már nem fogadja el éjjel, addig sír, míg meg nem szoptatom. Szóval szerintem NE adj neki kaját, max vizet, azt nem fogja megszokni.
A 10 hós anyatejes babám még mindig eszik éjjel, s nem is bánom. Evés után azonnal visszaalszik, reggel ébred aztán. próbáltam én se adni neki, 2 órát sírt, nem aludtunk mi se, aztán evett és aludt mint a tej. Azt nem értem ha minden másra azt mondjuk h hagyjuk h a baba ugy csinálja ahogy az ő ritmusa diktálja (mikor ül fel, mászik, stb), akkor azt miért nem bízzuk a babára h mikortól nem akar enni éjjel?persze normális keretek között, mert az nem az ha valaki óránként a szájába tömi a mellét, h aludjon.
A barátnőm babája pl. ugyanugy megébred vizet inni, szóval arra is rá lehet szoktatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!