Felelőtlen kutyatartók, vagy megint tök váratlanul jött a szilveszter?
Nevetséges komolyan,hogy minden évben ennyi kutya megszökik szilveszterkor.Miért nem tudják beengedni a kutyát zárt ,biztonságos helyre arra az 1-2 napra,amíg megy a durrogtatás?
Kertségben lakunk,kora este amikor elindultunk kb 10 kutyával futottunk össze az utcán a 20 perc alatt. Nyilván egyiken sem volt lakcímes biléta,hogy legalább vissza tudjuk vinni..
De később sem volt jobb a helyzet, ismerősök házához mentünk, ott is kb minden percben láttunk megszökött kutyát az utcán.
Annyira nehéz megértenem,hogy miért nem vigyáznak jobban az emberek az állatikra? Minden évben ez van, nem annyira meglepő.. Lehet itt szájhősködni szilveszter előtt,hogy aki petárdázni mer annak feldugjuk a seggébe...De inkább vigyázni kéne a saját állatunkra, nem másokat okolni.
Nálunk szüleim tipikusan azok,akik szerint az állatnak az udvaron a helye, de ilyenkor mindig időben behozzák, legalább az előszobába őket..
De amúgy ha már nem is viszik be a házba, legalább egy bilétát miért nem raknak a nyakörvre?Mibe kerülne?
Azért, mert lehet neked nem de sok millió embernek tetszi, mert szép (én is szeretem) A mai világban olyan kevés szépség van, miért kellen mindent megvonni?? Emellett Mo-n 1 évbe 2x van nagyobb tűzijáték aug. 20-án és szilveszterkor. Ezt igazán ki lehet bírni... Hidd el az országban nem a tűzíjátékra elment pénz a legnagyobb kiadás. Aki meg szilveszterkor magának megveszi, annak szeintem senkinek semmi köze.
Nekem nem kellett a kutyáimat keresni, mert odafigyeltem rájuk... nem tudom miért nem teszi ezt minden gazdi aki olyan felelősnek mondja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!