Kedves állatbarátok! Mi a véleményetek a szilveszteri durrogtatással kapcsolatban?
"személyes véleményem, hogy a seggükbe kéne dugni és ott meggyújtani mindegyiknek amelyik durrogtat!"
Mármint a kutyák seggébe?:D
Amúgy a legálisan vásárolt tűzijátékokat reggel hattól este hatig lehet használni. Egyébként, igazán kibírhatnád azt az egy napot, amikor megünnepelik az emberek az újévet. Egész évben tűrjük, mi nem kutyabarátok a kutyaszart az utcán, és a többi kárt amit ezek a "jó állatok" környezetünkben okoznak, hát egy napot ti is kibírtok. Választásotok úgy sincs sok. Jobb, ha erre az egy napra bezárod a blökit.
Egy "nemkutyabarát".
"...és a többi kárt amit ezek a "jó állatok" környezetünkben okoznak"
És az ember nem okoz környezeti kárt? A cigicsikkek, a kipufogók káros füstje stb nem zavar? Inkább kutyaszarba lépek, semmint beledöglök a globális felmelegedésbe.
Nekem 2 kutyám van. Az egyik még kölyök, nem érdekli a durrogtatást. A másik kutyám lassan 4 éves és annyira fél, hogy idén már állatorvosi javaslatra nyugtatót kapott, nehogy rohamot kapjon.
Én nem érzem magamat többségnek. Sosem értettem azt a beképzelt arroganciát amit egyes "állatbarátok" magukra vesznek. Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy kutyát tarts. Ez a Te döntésed volt, minden következményével együtt. Régen is volt szilveszter és régen is volt tűzijáték.
Szerintem ezt a pár napot ki lehet bírni egy évben. Attól, hogy nekem kutyáim vannak még mások bulizhatnak egy jót.
A kutyatartásban pedig nincs olyan, hogy valami lehetetlen. Maximum a gazdi az aki inkább másokra fújjog és azzal takarózik, hogy "lehetetlen"....
Nemcsak a kutyákról van szó,hanem normális emberekről is
Akik szeretnék a saját szájuk íze szerint megünnepelni a szilvesztert! Nem egy kis csírák által zajszennyezett,
környezetben.És pnem hetven éves vegyok,Úgyhogy bakanccsal még állba tudom rugni a pirotechnikusokat.
Boldog új évet mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!