Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kedves állatbarátok! Mi a...

Halas Pista kérdése:

Kedves állatbarátok! Mi a véleményetek a szilveszteri durrogtatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Két kutyánk van. A szilveszteri durrogtatás mind a kutyáim számára, mind nekünk sok bosszúságot okoz. Néhány "megszállott" s talán "kutyaszerető is" nem csak éjfélkor, hanem egész nap durrogtat. Ez évről évre egyre hangosabban és félelmetesebben történik. A mi kutyáink az év minden napján szabadon vannak, az egynapos elzárásuk lehetetlen. Akik ezt tanácsolják, azoknak vagy nincs kutyájuk, vagy ezen az egy napon elfelejtkeznek arról, hogy kutyabarátok és nem törődnek azzal, hogy ezeknek a szerencsétlen állatoknak milyen szenvedést okoznak. Néhány ember szórakozása miatt a többség szenved és sajnos a törvényhozás is mellettük áll, törvényben szentesítve azt, hogy az állattartó zárja el a kutyáját Szilveszterkor.
2016. dec. 31. 21:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
személyes véleményem, hogy a seggükbe kéne dugni és ott meggyújtani mindegyiknek amelyik durrogtat!
2016. dec. 31. 21:16
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Idióta piromániások,akiket nemhogy az állatok,hanem az embertársaik jóérzése sem érdekli.Ennél nagyobb öröme ne legyen jövőre sem,minthogy feláll neki a robbantástól...
2016. dec. 31. 21:18
 3/24 anonim ***** válasza:
55%
Én nem ünneplem a szilvesztert, semmi mást sem, imádon az állatokat, de nem tilthatod meg több millió embernek, hogy ünnepeljen. Ehhez az ünnepléshez hozzátartozik a tűzijáték is. A törvénnyel meg most az egyszer egyet értek; a te kutyád, te felelsz érte, védd, óvd, ahogy tudod. Ha nincs megfelelő körülmény erre, akkor még a kutya előtt kellett volna gondolkozni.
2016. dec. 31. 21:19
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Remelem majd a kezukben puhan el az a rohadt petarda! Regen is volt szilveszter, ejfelkor tuzijatekkal petarda nelkul azt ennyi. Rohadna meg az osszes kocsog akinek ez szorakozas.
2016. dec. 31. 21:22
 5/24 anonim válasza:
34%

"személyes véleményem, hogy a seggükbe kéne dugni és ott meggyújtani mindegyiknek amelyik durrogtat!"

Mármint a kutyák seggébe?:D

Amúgy a legálisan vásárolt tűzijátékokat reggel hattól este hatig lehet használni. Egyébként, igazán kibírhatnád azt az egy napot, amikor megünnepelik az emberek az újévet. Egész évben tűrjük, mi nem kutyabarátok a kutyaszart az utcán, és a többi kárt amit ezek a "jó állatok" környezetünkben okoznak, hát egy napot ti is kibírtok. Választásotok úgy sincs sok. Jobb, ha erre az egy napra bezárod a blökit.

Egy "nemkutyabarát".

2016. dec. 31. 21:25
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

"...és a többi kárt amit ezek a "jó állatok" környezetünkben okoznak"

És az ember nem okoz környezeti kárt? A cigicsikkek, a kipufogók káros füstje stb nem zavar? Inkább kutyaszarba lépek, semmint beledöglök a globális felmelegedésbe.

2016. dec. 31. 21:32
 7/24 anonim válasza:
18%
nyilván ezek is zavarnak, a globális felmelegedés ellen tenni sajnos nem tudunk, de azért ezzel az irdatlan mennyiségü kutyával és annak ürülékével, nem kéne tetézni a bajt....
2016. dec. 31. 21:34
 8/24 anonim ***** válasza:
67%

Nekem 2 kutyám van. Az egyik még kölyök, nem érdekli a durrogtatást. A másik kutyám lassan 4 éves és annyira fél, hogy idén már állatorvosi javaslatra nyugtatót kapott, nehogy rohamot kapjon.

Én nem érzem magamat többségnek. Sosem értettem azt a beképzelt arroganciát amit egyes "állatbarátok" magukra vesznek. Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy kutyát tarts. Ez a Te döntésed volt, minden következményével együtt. Régen is volt szilveszter és régen is volt tűzijáték.

Szerintem ezt a pár napot ki lehet bírni egy évben. Attól, hogy nekem kutyáim vannak még mások bulizhatnak egy jót.

A kutyatartásban pedig nincs olyan, hogy valami lehetetlen. Maximum a gazdi az aki inkább másokra fújjog és azzal takarózik, hogy "lehetetlen"....

2016. dec. 31. 21:35
 9/24 anonim ***** válasza:
72%

Nemcsak a kutyákról van szó,hanem normális emberekről is

Akik szeretnék a saját szájuk íze szerint megünnepelni a szilvesztert! Nem egy kis csírák által zajszennyezett,

környezetben.És pnem hetven éves vegyok,Úgyhogy bakanccsal még állba tudom rugni a pirotechnikusokat.

Boldog új évet mindenkinek.

2016. dec. 31. 21:38
 10/24 anonim válasza:
55%
Hát akkor nem értem a kérdést, menj és rúgd szájba őket , te nagyon nagy legény ;)
2016. dec. 31. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!