Lallerrrr kérdése:
Van egy kölyök kutyám és az első 2 lába görbe ez
ellen mitlehet tenni?
11/22 A kérdező kommentje:
nemlehet mindenki miliárdos hogy ilyen meg olyan tenyésztőtöl vesz nem tenyésztőtöl vettem a kutyát !
12/22 A kérdező kommentje:
nem tenyésztőtöl van a kutya ! és ne ítélkezz nem én tettem láncra
Szóval ha nincs neki származási lapja (azaz törzskönyve) mivel is tudod igazolni, hogy Ironkid vérvonal?
Na ugye, ugye...
Ez könyök ízületi diszpláziától kezdve, születési rendellenességen keresztül rossz táplálásból adódó fejlődési rendellenességig bármi lehet - az állatorvos majd megmondja!
És mivel ilyen "faßa" helyről származik és orvosnál jártok:
- vizsgálja át a kutyát, hogy amúgy egészséges-e
- kezdjétek el az alap immunizációját és a féreghajtást
- biztos ami biztos alapon nem ártana csinálni neki egy szívféreg tesztet, majd 6 hónap múlva újra
- kérd el egy szocializációval-rehabilitációval foglalkozó kutyaiskola elérhetőségét - normális doki általában tud ajánlani legalább egyet ;)
2016. dec. 31. 20:54
A megoldás: állatorvos. Jól felszerelt rendelő, ahol például röntgen is van.
Több minden okozhatja, például helytelen táplálás miatti deformálódás.
2016. dec. 31. 23:44
15/22 A kérdező kommentje:
Az a baj nincs pénzem állatorvosra mert 16éves vagyok .!
Vettél egy állatkínzótól egy keverék kutyát, ezzel is pénzelve, hogy még több kutyával tegye meg még ezt. Lényegében nagy részben részt veszel ebben a mocskos tevékenységben. És emellett se pénzed, se hajlandóságod nincs arra, hogy megfelelően ellátsd a kutyát. Innentől kezdve te folytatod a kínzását. Minek kellett neked kutyát vállalnod? Hisz teljesem alkalmatlan vagy rá! Keress neki egy igazi gazdát, aki törődik is vele, te pedig soha többet ne akarj semmilyen állatot!
2017. jan. 1. 15:39
17/22 A kérdező kommentje:
Megmondom az igazat 2 kutyám van bent van a házban mostmár feljavúlt az állapota nemsúlyos a helyzetmert lehet hogy ilyen a fajta hogy görbe 1 picit a lába . Tápot eszik és a tápja vitaminjai mindég meglesznek meg neked ki a hülye gyerek te ? holnap kihívom az állatorvost biztos ami biztos az úgyis megmondja mivan vele lehet semmi baja
Ja hirtelen lett rá pénzed... viszont sétálni gondolom egyikt sem viszed...az meg szinte már állatkínzás
2017. jan. 1. 18:35
19/22 A kérdező kommentje:
Eddig is volt arra pénz csak műtétre nem lenne de nemhiszem hogy műtét kel naponta 6x viszem mind a kettőt sétáltatni ilyeneket azért ne találj ki még én kinzom a kutyámat te patkány ? azért alszik a házba biztos mert kinzom meg azért viszem mindég sétáltatni. Naponta 2x is kap enni túl van etetve . Holnap beszélek az állatorvossal és elmondom az eredményeket .
Foglalkozok vele éppen eleget :) neki a napi 3 séta is elég ami összeszámolva 3-4 óra. Minőségi eledelt kap és ha betegség bármi gyanuját kelti orvoshoz visszük... amúgy sem értem hogy egy anonim oldalon mi értelme hazudni....tenyésztő..pff
2017. jan. 1. 23:23
Kapcsolódó kérdések: