Mi a legjobb eszköz kutyagumi rendszeres feltakaritására?
Dragaim nem a mennyisegen van a hangsuly, hanem a rendszeres szedesen...
Mindegy.
Na megyek, osszeszedem a haz elott amit a kutyaitok itt hagytak ;)
Jaj, megint ez a kutyas onerzeteskedes -.-
Mar az egesz kerdest nem tettem violna fel, ha a nyomorult kutyaitok utan feltakaritanatok...
Ha meg te osszeszeded, akkor miert veszed magadra?
Nyilvan vannak akik otthagyjak, kulonben nem lenne teleszarva az egesz utca..!
A belvarosban regen keptelenseg volt ugy hazamenni, hogy ne lepett volna beke az ember valamibe... Teljesen tonkretettek a varost...
Nem is ertettem hogy micsoda idiota az, aki a lakasban kutyat tart, a betonon setaltatja es a jardan szaratja.... Milyen tapintatlan es onzo az ilyen ember?!?!
Az eszkozt azert kerdeztem h hatha van vmi jo modszereket.
Boldog ujevet minden kedves kutyatartonak!!!
Marmint gondoltad hogy letezik automatizalt szuperszonikus lezeres kutyaszar eltavolito keszulek most akciosan 1500 ft-ert Tibi bacsi sarki kocsmajaban beszerezheto?
Megis milyen eszkozrr gondoltal a total egyertelmu lapaton kivul?
Amugy rissz lehet ennyire megkeseredettnek lenni. En is varosban lakom de itt sehil nincs szar. Neha a parkban elofordul de ennyi.
Nem tudom mit vartam. Nem lezeres kütyüt, hanem...nem tudom :s
Tenyleg megkeseredett vagyok es mindenben csak a rosszat veszem eszre. Extra gáz.
én sétánál ilyet használok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!