Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border Collie Kennel melyik a...

Border Collie Kennel melyik a legjobb Magyarországon?

Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen célra?
2016. nov. 21. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Kiállításra, otthoni társként. Időm mint a tenger hozzá. Lucky Fory You kizárva. Angels Never Die rol sem tul jo a velemenyem.
2016. nov. 21. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire akarsz aktívan kiállításozni, vagy van e tenyésztési célod vele... Dashing Dawn esetleg?
2016. nov. 21. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mennyire akarsz kiállítani?

Hidd el, nem olyan jó buli az....

2016. nov. 21. 22:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok komolyan foglalkozni vele,csak neha egy evben parszor :)
2016. nov. 22. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Dashing Dawn :)
2016. nov. 22. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy Gyetko Istvan
2016. nov. 22. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan jó buli az, mint amilyennek látszik sajnos. Akkor és a Dashing Dawnt ajánlanám, még van eszük a kutyáiknak :)
2016. nov. 22. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Semmi gond a Lucky for You kennellel.

Én is nagyon sokat nézegettem, honnan vegyek kutyát. Még akik nem szimpatizálnak a show-borderekkel, ők is elismerik, hogy onnan legalább egészséges kutyák kerülnek ki. Én végül LfY kennelből vettem, nem bántam meg, gyönyörű és értelmes. Terelni is járunk hobbi szinten, nyilván nem várok tőle annyit, mint egy munkavonalú border collie-tól, de érti mi a feladat, csinálja és élvezi is. Tanulékony és nyugodt természetű.

2016. nov. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!