Minden kutyatenyésztő sznob?
Figyelt kérdés
De most komolyan milyen az hogy házikedvencnek nem tudok beszerezni egy bizonyos fajtát mert csak kiállítási vagy tenyésztési célra hirdetik? Nem az lenne a céljuk hogy népszerűsítsék és elérhetővé tegyék a fajtát? Ehelyett inkább csillagászati összegekért árulják meg egy kutyán akarnak meggazdagodni.2016. dec. 29. 11:06
1/41 anonim válasza:
Akkor mondjuk hobbi célú kutyát kell venni mert kiállításra vagy munkára szelektált kutyánál elvárja a tenyésztő hogy kezdj is valamit a kutyával.
2/41 anonim válasza:
A tenyésztő akitől én vettem nagyon rendes jófej volt. Jó megróbált rávenni, hogy vigyem kiállításra meg legyen alom, de amikor mondtam, hogy nem szeretném elfogadta:)
3/41 anonim válasza:
Melyik fajtáról van szó?
Mit jelent neked a csillagászati összeg? Ez elég szubjektív.
4/41 anonim válasza:
Valami ritka fajtát kereshetsz, ha csak ilyen feltételekkel találsz eladó kölyköt.
Vagy nem jó helyen keresgélsz.
5/41 anonim válasza:
Ez tényleg tenyésztő kérdése. A legtöbb szeretné, ha vinnéd tovább az alom és persze az ő hírnevét azzal, hogy kiállításokra cipeled, de akadnak azért normálisabbak, akik nem ragaszkodnak hozzá.
6/41 anonim válasza:
#1 vagyok nekem is törzskönyves kutyám van és semmilyen versenyre nem járunk. mikor egy másik fajta iránt érdeklődtem több tenyésztőtől az elején elmondtam hogy versenyre nem vinném csak hobbi szinten dolgoznék vele, még így is adott volna kutyát szóval valszeg' rossz tenyésztőnél kérdeztél. Melyik tenyésztő?
7/41 A kérdező kommentje:
Többször jártam így, elég ritka fajtától van szó ezért nem lehet akárhonnan beszerezni. De azt se értem ha csak ilyen elit körökben hajlandóak mozogni akkor miért jófogáson hirdetik 180 ezerért?
2016. dec. 29. 11:16
8/41 anonim válasza:
Valószínűleg most próbálnak feltörni/hírnevet szerezni. Érdeklődj több helyen és ne jófogáson keresgélj.
9/41 anonim válasza:
ja és még valami a 180K közel sem drága egy ritka fajtáért annyiért egy elég gyakori/közismert olcsó fajtát kapsz. A bulldogok, shiábák, akiták és hasonló ritka fajták több ezer eurót értnek, na azok a "csillagászati összegek"
10/41 A kérdező kommentje:
Kinek mennyit ér meg, mint mondtam nem akarom sem kiállításra vinni sem tenyészteni, nekem törzskönyv nélkül is jó lenne de így kb szóba se állnak velem.
2016. dec. 29. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!