Adhatok proteint a kutyámnak?
Ilyenről lenne szó:
Nekem nem ízlik, ezért arra gondoltam, hogy a kutyám ételébe tennék mindennap belőle. Mennyit adhatok naponta egy felnőtt Rottweiler kannak?
Véletlen sem ártanék a kutyámnak, úgyhogy nem adok neki.
Köszönöm a válaszokat!
Húh, bocsi kérdező, de te nagyon buta vagy. A Fehér Isten című filmből jött az ötlet? :D
Még a testépítők sem fehérjeporokon élnek, ha még azt se tudod, hogy az ember mikor és miért használja, akkor inkább te se fogyaszd, nemhogy a kutyának odaadni... XD
Amúgy meg persze, megveszed 4-6 ezer forintért a drága fehérjét, aztán ha nem ízlik, akkor odaadod a kutyának... Életszerű. :D Pajti, inkább húst adj annak a szerencsétlen állatnak, olcsóbb is és az tuti fehérje. De ha konkrét érvet szeretnél: megnéztem az összetételt és taurin van benne, ami nagyon nem jó a kutya szívének szóval...
# 14
Nem láttam a filmet, úgyhogy nem onnan jött az ötlet. Buta meg akkor lennék, ha nem kérdeztem volna meg. Tudom, hogy mire való. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy a plusz fehérje jót tesz neki. Amúgy nem csak azzal etettem volna, csak napi 1 evőkanállal tettem volna a kajájára. Pajti, több húst eszik mint én, fél libát bever minden másnap.
Nyilván azért kértem ehhez egy hiteles forrással alátámasztott ellenérvet, mert nem laikusok érzelmi alapon beírt véleményétől teszek ilyesmit függővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!