Hol, és milyen kutyaruhát vegyek a kutyámnak?
Sehol nem találok normálisat elfogadható áron (9-10 ezret nem akarok rá költeni) Nem is igazan tudom hogy hol kell keresni. Netről tudnám venni, akar külföldről is, mert a közeli állat kereskedésben nincsen(es nem is lesz)
Lemérni sem értem hogy hogyan kell :( egyébként magyar vizsla szuka, ha ez segít.
Amikor nézem hogy mekkora méretek vannak egyik méret soha nem stimmel, mindig más jon:( talán nem arányos a kutyám? Nagyon megköszönném ha valaki segíteni, mert nagyon fázik ha kimegyünk a házból a fagyba, viszont igényli a mozgást. Vizlepergetos, bélelt kabátot szeretnék, ez is szempont, de akar lehet használt is ( nyilván nem kiszakadt, agyonhasznált ruhára gondolok, hanem mondjuk ha csak kinontotta valaki es nem lett jo a kutyának)
Ha valaki belinkelne egy oldalt, vagy csak megirna, hogy o honnan vette/rendelte, nagyon segítene nekem/nekünk:)
Ennél olcsóbban max. használtan fogsz kapni. Egy barátnőm a vizslájának 12 ezerért vett vízhatlan, bélelt mellenykét. Ezt az oldalt nézegette még, de itt sem olcsóbb, viszont állítólag nagyon szép ruhácskákat készít a hölgy:
Pepco :)
Nincs sok,de nem kerül 10 ezerbe.
Multkor az akciós kosárban voltak karácsonyi kutyaruhák. Szerintem még 500 forint sem volt.
ebay vagy ali express bár itt minimúm egy hónapot kell várni de itt a legolcsóbb
fressnapfba vagy alphazooba lehetne még szétnézni esetleg és ott próbálni is lehet...
viszont jól gondold meg, egy 12 ezres ruha a kutya élete végéig jó lesz.
Köszönöm mindenkinek a választ, végül ilyet rendeltünk:
De 31-én minden termék -20% os akcióval kapható a Freshnapfban, azert meg oda is benézek, lehet veszek majd még kaját;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!