Ha főznék a kutyáimnak az drágábbra jönne ki mint pl. A royal canin táp illetve hogy tudnek minden tapanyagot megadni nekik?
Sziasztok. Leszogezem: a BARF nem szimpatikus, kerlek ne is ajanljatok! ( nem elvi szinten csak irtozom a nyers hustol nem tudnek ilyen kajakat elejuk tenni es nezni ahogy eszik)
A kutyaim epp dietan vannak mert tegnap bekajaltak anyukamnal. Tudjatok cuki szemek, nincsen meg unoka, nem sorolom tovabb 😂
Szoval klasszikus rizs-csirkemell dietan vannak jelenleg. Nagyon hamar elkeszult es nagyon izlett is nekik. Persze ennel nyilvan tobb kell nekik. Zoldsegek, gyumolcsok. Illetve ezek a tapok mindenfelet tartalmaznak pluszba.
Hogy tudnam ezt megadni nekik es mennyibe kerulne havonta?
Azt tudom hogy kaphatnak barmilyen hust fozve neha csirkenyakat a csont miatt, almat, banant, tojast, joghurtot, majat, turot stb.
Ha ilyeneket foznek meg nekik es osszekevernem akkor kellene meg melle kutya multivitamin? Illetve van tapasztalatotok mennyibe kerul egy honapra ilyen fozott menu?
Esetleg egy megbizhato oldalt tudtok ajanlani ahol receptek vannak?
Koszonom
Meg annyi hogy a brit premium nem szimpi nekem valamiert a care arabol meg kb mar barmit megvehetek.
A happy dog neuseeland (vagy nem tudom hogy irtak ok le) meg szimpi volt.
#13-as válaszoló vagyok. A Royallal nagyjából azonos árú, de sokkal jobb tápok:
Taste of the Wild (kb. olyan 14 000-15 000 ft 13 kg)
Josera (nem a legjobb, de nekem azt mondták egynek elmegy 11 000-12 000ft körül van 15 kg)
Hill's (több fajta van de olyan 10 000-15 000 között van 12 kg fajtától függően)
Brit Care (ha már a Premium nem szimpi)
Itt pl. a Brit Care: [link]
sokkalta olcsóbb, mint a Royal
Míg a royal 12 000- 16 000 ft között 15 kg
Koszonom. Olyan 8-9 szaz ft/kilo nem mennek ha nem muszaj...
A royal medium 13-14 ezer a 15 kg
A TOTW meg kb ennyi kicsit dragabn csak a 12 kg.
Lehet nem tunik olyan nagy kulonbsegnek...
Amugy nekunk nem volt gondunk a royallal eddig.
Viszont azr tudom hogy a real naturet szeretik meg. De azis 16-17 ezer a 12 kg.
En a brittel azert nem is kiserleteznek mert tudom milyen kis finnyasak. Megennek ha nincs mas de en az igazit keresnem. A hapoy dog neuzeeland pl biztisan tetszene nekik mert egyszer a boltban ki volt omolve egy kicsi es rogton ramentek. Csak annak az arabol is mad kb barmit lehet venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!