Milyen tapot vegyek a kutyaimnak?
Egesz nap errol olvasgatok, de nem sokkal lettem okosabb. Ertem en, h sok legyen benne a hus...stb, de sehol nem irnak konkretumot. Azt olvastam, h jo tapokat lehet venni mar 1000-1500ft/kg-os aron is. De melyek ezek? (Eddig csak hazi kosztos, meg olcso tapos, kinti kutyusaink voltak)
Rakerestem a platinum kutyatapra, oke, h sok a hus, de az nekem egy kicsit nagyon huzos. Van esetleg mas ami nem ilyen draga, de jo?
Labradoroknak lesz es arra gondoltam, h mar most kolyoktapot is olyat vennek, mint majd kesobb felnottet. Vagy ennek nincs jelentosege?
Elore is koszonom!
Szia!
A BARF étrendet javaslom. Egészséges, olcsóbb, könnyen beszerezhető. Olvasgass utána a neten, 2 éve etetek én is ezzel a módszerrel, sokkal jobb.
Én nyáron Brit Premium táppal etetem a Pit keverékem (580 Ft/kg), ilyenkor hidegben főzök neki. Állateledelesnél veszem a húst, meg szokott kapni töpörtyűt is.
Egészséges, szép a szőre, foga...stb.
Brit prémium táppal kezd, ha még kölyök akkor a puppies-t aztán juniort majd adult-ot és még idősebb korra is van a senior.
Jó ár/értékű táp! És sűrűn akciózzák!
Royal Canin, Brit care, Hills, Virbac, Belcando, (Josera esetleg, erről nincs tapasztalatom. )
De ezek közül amelyik neked árban megfelelő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!