Bantani fogja a kutyat ez a nyest (ek)?
Sziasztok.
Van egy gyonyoru kutyusunk fajtatiszta pitbull terrier. 11 honapos. Rengeteg a nyest a kornyeken meg a faluba allandoan bemaszkalnak. Garazsokba meg a padlasra mindenhova. Felek nagyon hogy megtamadja az egyik a kutyankat akkor mi lesz? Anyu azt mondta nem tamadjak meg a kutyat de ha megis? Mi lesz ha a kutyam jatszani akar vele es megtamadja a kutyat? Anyaek nem engedik behozni hiaba mondtam hogy kint azert veszelyes mert roka is sokszor bejon de a nyest az sok van. Kan a kutyank 32-33 kilo. Ne viccelodjetek legyszi komolyan valaszoljatok. Egy nyest megolheti a kutyankat? Vagy a roka? Mi van ha valamelyikkel osszeverekszik kint. Allandoan azt mondjak hogy a szomszedba a szomszed kutyainak sincs semmi baja ja csak azok 2x akkora b*szott nagy kaukazusik. Mienk meg csak 30 par kilos kutya. Feltem nagyon.
A nyest nem fog és nem is nagyon tud kárt tenni a kutyátokban.
Ha sok felétek a róka és más vadállatok akkor arra mindig figyeljetek, hogy legyen veszettség ellen beoltva és féreghajtva.
Hát figyelj, ha az én 10 kilós foxi keverékem lazán elbánt a nyesttel, akkor valószínűleg a tiéd is megmarad, ha megtámadná. Erre úgy kb. 1000-ből egy az esély.
És ahogy előttem mondták, legyen beoltva veszettség ellen, fereghajtva, mert egy veszett nyest/róka viszont megtámadhatja.
Arra meg inkább nem is írok semmit, hogy egy rövidszőrű, gazdifüggő kutyát kiraksz az udvarra...
Hat en nem tudom honnan jutott eszedbe ilyesmi, de mindegy is. Amúgy ha tudnál valamit erről a fajtarol akkor tudhatnád, h alapvetően harcra tenyésztették ki, tehát a vérében van, meg amúgy is kutya, aki meg tudja magát védeni. Amúgy meg melyik nyest lenne olyan retardált, hogy neki megy egy pitbullnak? Mert ha jól tudom nem bandában járnak a nyestek. De VIGYÁZZ nehogy téged is megtámadnának.
Egyébként miert vagy olyan felelőtlen/tudatlan/szívtelen, hogy egy ilyen típusú kutyát (rövidszőrű, gazdicentrikus) kiraksz az udvarra? :'( Meg fognak fazni az ízületei, vagy bélgyulladásnál is kaphat, amiben simán elpusztul szegény. En elhiszem ha nem engedik a szüleid, hogy e engedik be a házba, de akkor az ő etdekében ajándékozd el!!
A nyest fél a kutyától, szóval én emiatt nem aggódnék. A róka sem fog kötekedni egy ekkora kutyával. A nagyobb baj az, hogy egy rövidszőrű, gazdihoz ragaszkodó kutyát kert dísznek használtok.
Miért pitbullt választottatok??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!