Minek a jele az ha kutyám habosat hányt? Ma délután kezdett habosat hányni kb 3-8ig 3x hányt. Már hivtam állatorvost azt mondta holnap délelőtt kijön és megnézi. Ugye kibirja még a reggelt? Nem evett azóta csak pihen
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 20:35
31/54 A kérdező kommentje:
májkrémet se eszi. Kicsit a szájához odakentem hát ha lenyalja de még azt se :(
2016. dec. 21. 12:55
32/54 A kérdező kommentje:
Sajnos szegénykém meg fog halni :(. Megint véreset kakilt
2016. dec. 21. 14:11
33/54 anonim válasza:
Beteg kutya nem eszik.
Ha újra véres a széklete, sürgősen oldd meg, hogy eljussatok egy jól felszerelt klinikára, állatkórházba.
Hívtad az orvost egyáltalán?
34/54 anonim válasza:
Basszus, ez van ha az ember sajnálja a pénzt oltásra!!!
35/54 anonim válasza:
Mi van a kutyussal? Ilyen az amikor az ember szaporítós nem oltott kutyát vesz...
36/54 A kérdező kommentje:
már 5-6 órája nem kakilt és nem is hányt de még mindig bágyadt és nem eszik. Van helye ahol szokott aludni de most valamiért nem akar ott aludni az ágyszélére rakja a fejét és áll
2016. dec. 21. 20:21
37/54 anonim válasza:
Rosszul van szerencsétlen :(((
Remélem a gyógyszereit sikerült beadnod. Hátha segít valamit.
38/54 A kérdező kommentje:
Igen beadtam neki! Ha holnapig nem javul legalább kaja ügyileg kihivom megint az orvost
2016. dec. 21. 21:44
39/54 anonim válasza:
Az jó! Ha holnap sem lesz jobban, szólj a dokinak nincs pozitív változás. Remélem azért tud inni a kutyus.
40/54 A kérdező kommentje:
Inni ivott ma elég sokat de kb 3-4 óraja nem ivott.
2016. dec. 21. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!