Minek a jele az ha kutyám habosat hányt? Ma délután kezdett habosat hányni kb 3-8ig 3x hányt. Már hivtam állatorvost azt mondta holnap délelőtt kijön és megnézi. Ugye kibirja még a reggelt? Nem evett azóta csak pihen
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 20:35
11/54 A kérdező kommentje:
5hónapos
2016. dec. 20. 23:16
12/54 A kérdező kommentje:
Most ment el az állatorvos. azt mondta lázas. Adott 6db tablettát amit naponta 2x reggel-este kell beadni neki. Meg adott egy injekciót is neki. A tablettát,hogy adjam be neki ha nem eszik? ételbe belerakni nem tudom akkor simán nyelessem le valahogy vele?
2016. dec. 21. 10:39
13/54 anonim válasza:
Szétnyitod a száját, a nyelvére rakod közel a torkához, becsukod a száját, és még egy ideig míg le nem nyeli, összeszorítva tartod. Már nem hány a kutyus? Oltásai megvannak?
14/54 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem,hogy mit ropogtathat? néha a fogánál ropog vmi
2016. dec. 21. 10:50
15/54 A kérdező kommentje:
Köszi! igen beoltotta már. Hát még reggel hányt 9óra felé most már nem
2016. dec. 21. 10:51
16/54 anonim válasza:
Szegény. Remélem most már a gyógyulás útjára lépett. Ha már kicsit jobban lesz, májkrémbe eldugva is beadhatod a gyógyszert. Addig marad a lenyeletés. Majd írj, hogyan javul a kicsi:)
17/54 A kérdező kommentje:
Rendben irok :). Pont most engedtem ki és már egyből ilyen barna vizeset kakilt :/
2016. dec. 21. 11:01
18/54 anonim válasza:
Ha nem evett napok óta, akkor talán nem is tud mit székelni. Reméljük nem hasmenés. S remélem nem a parvót kapta meg. Ezért kérdeztem az oltásait.
19/54 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem :( mert nem birnám ki. 3nap óta csak most kakilt először. Olyan gyakran nem hány,de mikor hány eléggé habosat.
2016. dec. 21. 11:18
20/54 A kérdező kommentje:
Egyébként staffi keverék
2016. dec. 21. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!