Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky vagy alaszkai malamut?

Husky vagy alaszkai malamut?

Figyelt kérdés
melyik a jobb és miért
2010. máj. 2. 18:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hogy melyik a jobb, nem tudom. Nekem csak malamutom volt, nagyon kedves, barátságos, hűséges kutya volt. Gyerekszánt kötöttünk mögé - rendesen hámban -,és húzta. Élvezte, hogy húzhatta. Imádott futni. Csak nyáron mindig a bokrok alatt ásott magának egy hűs gödröt, mert eléggé melege volt.
2010. máj. 2. 19:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire?

Mindenki a sajátját fogja mondani. De ha van valami elképzelésed h mire szeretnéd használni akkor könnyebb az igényeidhez kutyát választani. De olyan szempontból nem lehet összehasonlítani őket h az egyik jobb valamiért. Mert mindkettőnek vannak gyengeségei és erősségei, és minden embernek/gazdának más a preferenciája.

2010. máj. 2. 21:47
 3/19 A kérdező kommentje:

aha

köszi

léccy irjatok még

2010. máj. 3. 20:01
 4/19 Akiteki ***** válasza:
100%

Mit írjunk még? Kinek melyik tetszik.

Nekem huskym van, nem szeretnék malamutot. Akinek meg malája van, az huskyt nem akar.

Nincs jobb vagy rosszabb.

2010. máj. 5. 18:01
 5/19 anonim ***** válasza:
10%

Ezek a kutyusok külsőleg teljesen megegyeznek.

Ugyanaz, vagy rokonok?

2010. máj. 5. 20:08
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
A HUsky!!!
2010. máj. 5. 20:09
 7/19 anonim ***** válasza:
25%
Husky bár én egyiket sem választanám....se vizslát és dalmatát!!!!
2010. máj. 6. 08:43
 8/19 anonim ***** válasza:
59%

A negyedik válaszoló legyen oly kedves és ne írjon inkább semmit ha nem ért hozzá!!!!!

megegyeznek?te hülye vagy ember? aki tényleg ért a kutyákhoz az tudja hogy sok-sok különbség van Husky és Malamut között a megjelenése a természete hasonló de mégis más...a pofája a szőrzete sőt a szeme is stb...szinte minden

annyi egyezik hogy mindkettő szánhúzó kutya és naponta több km-sétát, futást igényelnek ezért városba vagy falura láncra kötve nagyon nem ajánlom mert napok alatt olyan agresszívé válhat hogy a saját gazdáját is megtámadja!!!!!

2010. máj. 6. 08:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"napok alatt olyan agresszívé válhat hogy a saját gazdáját is megtámadja!"

Nem is tudom ki írta, h aki nem ért hozzá ne írjon... :o))

2010. máj. 6. 11:23
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

[link]

[link]

B**d meg nem egyformák?

Azért kérdezem, mert nekem tetszik mind a kettő és külsőre nem tudom megkülömböztetni.

2010. máj. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!