Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat el kellett vinni...

A kutyámat el kellett vinni tőlünk mert kötekedtek vele, és bevadult. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon hiányzik.
2010. máj. 2. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hova vitték és kik?
2010. máj. 2. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit részleteznéd?

Szerintem nincs olyan hogy kezelhetetlen kutya, csak rossz gazda. Kell kutyasuliba vinni, kiképző, tanfolyamok...

2010. máj. 2. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
most már nem tudsz mit csinálni. ha hagytad hogy elvigyék, akkor megérdemled.
2010. máj. 2. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond el értelmesen. Ha arra gondolsz, hogy piszkálták és megtámadott valakit, lehet el vitték megfigyelésre. Az én kutyámat is piszkálta a szomszéd unokája, de én támadtam meg egyszer a gyereket a kutya helyett.
2010. máj. 2. 19:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen indokkal (végzéssel) és ki vitte el?? Egy kutyát nem olyan könnyű elvenni...
2010. máj. 2. 21:26
 6/12 A kérdező kommentje:

szomszédok állandó kötekedése, amikor enm voltunk itthon, cssak a kutya. aztán megharapott, és félek tőle, ezért el kellett vinni máshova.

mitől lehetne jobb a helyzet??

2010. máj. 3. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az "elvitték"-et úgy érted, hogy elaltatták? Vagy gyepire tették?

Mert az nagy szívtelenség volna. Neked kellett volna megvédeni a kutyát, hogy ne tudják bántani, és neked kellett volna gyakrabban foglalkozni vele, nehogy teljesen elvaduljon.

Az én kutyámat is bántanák, de én nem hagyom. Csak erre az egyre ugrok, és megvédem a kutyát, és gondoskodom róla, hogy a gyerekek tudják, a kutya viselkedése az én gondolataimat tükrözi, amit a kutya átvesz tőlem. Vagyis ha én ideges vagyok, dühös, vagy szomorú, a kutya is az, és akár meg is haraphat. Ha feldühítenek engem, jobb, ha óvakodnak a kutyától.

A te kerteden belül kit zavar az a kutya? És ki tudja hergelni ott? Miért nem vittétek a ház mögé, hogy ne találkozzon azokkal az emberekkel, akik bántották?

Én azt gondolom, nem elég most búslakodni, hanem ki kell rohanni, amikor hergelik kutyát, és kiabálni azzal, aki szemétkedik. A kutyát pedig megnyugtatni, szeretgetni, és nem hagyni, hogy örjöngjön.

2010. máj. 4. 23:46
 8/12 A kérdező kommentje:

nem altatták el, gyepin van, de elviszik onnan, új gazdája lesz aki megneveli őt. társasházban lakunk. falon át.. már késő volt mikor rájöttünk. kutyasuliba akartuk vinni. hiszen az ember nem gondolná hogy még egy kutyával is kötekednek....

így utólag már mi is látjuk h másképp kellett volna, pedig tanítottuk, szeretjük, fegyelmeztük.

... csak annyira hiányzik...

2010. máj. 5. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kutyát csak az tartson akinek a feltételei biztosítottak arra,mert egyébként lásd példádon egyre újabb és újabb gondok adódnak.Gondolom a szomszédok sem véletlenül "rágtak be".Ezeken túl pedig ha kutyát bántják,heccelik,piszkálják előbb-utóbb már félelmében is harapni fog,már csak azért mert elől fogak vannak,ügyvédje pedig nincs.A sarokba szorított állatnál nincs veszélyesebb,ráadásul már odáig ment a kétségbeesése,hogy Téged a gazdáját marta meg.Helyedben örülnék,hogy egy remélhetőleg nem súlyos harapással megúsztad.Az hogy elvitték megfigyelésre amennyire tudom a törvény így írja elő ilyen jellegű esetekben.Talán az új helyén egy szerető,tapasztalt gazdánál idővel kiheveri a dolgot,amit a gazdájától való elszakítása okoz,mert a kutya a gazdájához és nem a házhoz hűséges.Néked pedig talán más házi kedvenc után kellene nézned amivel sem magadnak sem környezetednek nem okozol problémát.
2010. máj. 5. 09:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

És ki mondta neked,hogy a gyepiről elviszik?

Pont a kezlhetetlen,elvadult kutyát fogják,mikor a normálisaknak sincs gazdi?

Általában mikor gyepire kerül a kutya,azt mondják az ottaniak,hogy elviszik,de ez a fele sem igaz kategória legtöbbször.

Százával altatnak gyepiken.

2010. máj. 5. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!