A nyulam kicsit bevadult! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves nyulam.Nagyon kicsi kora óta velem van.Nagyon aranyos,a kutyáimmal is nagyon szeretik egymást.Mostanába amikor odamegyek hozzá és simogatom akkor ráugrik a kezemre és akkor kicsit hagyom hogy lenyugodjon utána megpróbálom hogy hátha megnyugodott.Akkor megsimizem és még élvezi is!Nem tudom mi baja van,ilyen gyorsan váltogatná az érzéseit?-Nem hiszem2008. márc. 13. 17:37
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel hogy lány.De már tél eleje óta csinálja ezt.
2008. márc. 14. 15:20
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de milyen időközönként szoktad kiengedni? Mert ha nem sokszor akkor bevadul! (tapasztalat)
4/6 A kérdező kommentje:
Hétvégén egész nap kint szokott lenni.Bár attol függ hogy milyen az idő.Nem szobába van hanem kint a garázsban,házinyúl.De remélem hogy most jön a meleg és így lenyugszik.Nem fogom már sokáig kibírni, hogy enni se lehet neki úgy adni hogy ne ugrana nekem!Ha így fojtatja akkor sajnálom de visszakell adnom akitöl kaptam (de majd mondom neki hogy ne vágja le)
2008. márc. 17. 15:47
5/6 anonim válasza:
add nekem majd én vigyázok rá!! cserébe meghívlak ebédre nyúlpörkölt lesz xD
6/6 anonim válasza:
az utolsó hülye.amíg enni adsz neki ne legyen bent a ketrecben.ha nincs bent nem tud megharapni.de mikor harap ha benyúlsz a ketrecbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!