A nyulam elleni fog (? )
beraktam a nyulhoz az ellető ládát kb. egy hete és ma mikor kimentem látom hogy nem a ládába tépte meg a szőrt hanem a ketrec másik felébe, most mit csináljak?
ugyan oda tettem a fa dobozt ahova az elözö ellésénél és akkor bele ellet
rakjam egy lapáttal bele a fadobozba a szőrt?
nálam is volt ilyen :)
bárátságos a nyulad? te eteted, takarítod, minden nap foglalkozol vele..? :D Simogasd meg jól, játssz vele egy kicsit, hogy érezze a szagodat és a szőrt tedd be az ellető ládába [ha nem makacs akkor majd a kicsiket nem szórja szét] amúgy szerintem az ellető ládába fogja a kicsiket rakni :) de ha a szőrt otthagyod akkor a kicsik amikor megszületnek nem lesznek betakarva, mivel hogy a szőr ottmarad a másik sarokba és így piszkos lesz. Vagy ha megszült lehet tép még ki magából szőrt és avval fogja majd betakarni. Kitudja?! :) Csináld úgy ahogy gondolod :P
Kérdező! Szerintem ez nem jó ötlet!
Nálam volt olyan anya nyuszi, akit át kellett költöztetni teljesen egy másik kecóba, egyéb okok miatt. Az egész fészket átraktam, és ahová raktam a fészket oda ellett le.
De volt olyan is, hogy hulla volt a kicsik között. A kicsiket kivettem meg a szőrt egy ládába, kitakarítottam a fészket, és a kicsik visszamentek, és betakartam ahogy voltak. nem volt semmi gond.
Egy a fontos, mielött a fészekhez érsz, elötte simogasd meg alaposan az anyát, hogy a kezeden az Ő szaga legyen. természetesen Ne koszos kézzel kezd el simizni.
De hülye vagy te kérdező.. Le lett írva, hogy majd elrendezi ezt magának a nyuszi. Te meg faszául hozzányúltál a szőrhöz..
Gratulálok te idióta!
csak a ládát a nyúl által kialakított helyre át tettem és bele tépte a szőrt a ládába
szóval nem kéne leidiótázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!