Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » AMSTAFF FÜLVÁGÁS! Pest megye...

AMSTAFF FÜLVÁGÁS! Pest megye (Százhalombatta, Érd) vagy Kaposvár környékén ki az végez ilyet? Mennyiért csinálják?

Figyelt kérdés

Köszi az értelmes válaszokat!

OFF-olni nem kell, hogy "miért kínzom az állatokat" és "miért akarom levágatni". A válaszom: Hogy legyen mit kérdezned. ,,|,,

2010. máj. 2. 14:55
1 2
 11/12 thinka94 válasza:
ja és pestmegyében-csillaghegyen(békásmegyernél)van állatorvas akit én tudok hogy levágja,valószinű hogy én is ide fogom vivnni mivel ezt ajánlotta a tenyésztő akitől vettem a kiskutyát és ő is itt vágatja az ő kutyáit.kb.12000ft-ba kerül.
2010. aug. 28. 14:12
 12/12 anonim válasza:
Úristen.....ti betegek vagytok... Miért lenne kínzás a fülvágás? egyes fajta jellemző kinézetéhez tartozik a vágott fül vagy farok......Akkor minden anya kinozza a gyerekét akinek lánya születik és átszúratja a fülét????...Hiszen azis a gyerek szabadatakaratán kívül tötrénik.És még fáj is neki!!
2012. jún. 9. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!