Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » AMSTAFF FÜLVÁGÁS! Pest megye...

AMSTAFF FÜLVÁGÁS! Pest megye (Százhalombatta, Érd) vagy Kaposvár környékén ki az végez ilyet? Mennyiért csinálják?

Figyelt kérdés

Köszi az értelmes válaszokat!

OFF-olni nem kell, hogy "miért kínzom az állatokat" és "miért akarom levágatni". A válaszom: Hogy legyen mit kérdezned. ,,|,,

2010. máj. 2. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Erkölcstelen pénzéhes orvos jó pénzért biztos vállal.De ezt nyilvánosan ne kérdezgesd mert büntethető.

De akkor is szerencsétlen kutya, undorító...

2010. máj. 2. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
szerintem semi probléma nincsen vele, az amstaff vágott fülell amstaff...ennyi:d lehet lepontozni, ha nekem lesz, bármi áron levágatnám...kész..gy a szép, nem lobogós zászló füllell..:Dszerintem ha nomrális helyen vágatod, akkor olyan 10től 25ig terjedhet:)és ne mondd nekem kedves válaszó hoy undorító, meg állatkízás, mert az ivartalanitás sokkal jobban fáj a kutyának, és legtöbbször, ! nem mindig de a mi kénylemünk miatt csináljuk, hogy ne szökjön, ne dugdosson senkit...ennyi
2010. máj. 2. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Nekem muszály volt vágatnom ! Baleset miatt , Én nem szerettem volna !Én nevet nem adok ki neked, de talán nem itt kellene kérdezgetned , hanem megfognod magad, és felhívni pár Orvost ! Vagy erre már sajnálod a pénzt??

Vagy elmenni és diszkréten megkérdezni ?? !

-_-"

2010. máj. 2. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
29%

ivartalanítás kényelemből? Látszik milyen ostoba és tudatlan vagy!

Képzeld a kutyák nem élvezetből "dugdosnak" hanem ösztönből, ami elég fájdalmas is lehet, pl. ha épp össze vannak ragadva és valami megzavarja őket akkor kiszakadhat a szuka nemi szerve. A kutyákat elsősorban azért ivartalanítjuk hogy nekik jobb legyen, hogy ne üsse el egy autó amikor rohan a tüzelő szuka után. És a sok felelőtlen undorító ember ne dobálja ki a nem kívánt utódokat az autópálya szélére vagy kössék zsákba őket egy fára.

Lehet elítélni az ivartalanítást de akkor a ti nagy kutya szeretetetekkel nézzétek végig a sok elütött, éhező, fagyott, beteg kóborló kutyát.

Nem beszélve arról mennyi betegséget előzhetünk meg vele.

Na ennyit az ivartalanításról, most beszéljünk a csonkításról? Annak mi haszna? Azon kívül hogy "nekem így tetszik"

És itt most nem az egészségügyi csonkításról beszélek

2010. máj. 2. 17:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ivartalanítás ellen vagyok, kedves válaszoló és mi előtt még le becsmérelnél előbb nézz magadba szerintem...

át megy az út másik végére?? igen? ennyire nem tudja megtanítani a gazdája? az a szánalmas inkább na meg te...

ugylkátszik hogy ha van kutyád, akkor a tied sem tud ennyit sem....a én kutyámat egy tüzelő szukától is vissza tudom hívni:d nagyokos.:)

tanítani kell a kutyát..ennyi...

az meg hogy a nyomorék párotatja, és szaporít,arról én nem tehetek, én nem teszem, pedig fajtatiszta törzskönyves kutyám van..van eszem...

és látszik hogy nem tudsz olvasni, vagy legalábbi értelmezni a kérdést,

mert azt mondtam, hogy valaki csak azért ivartalaníttatja, mert hogy ne szökjön, nem hogy megtanitja inkább ki ivartalanitattja...és nem arról akinek muszály...

ja és a kutya dominanciából dug kiskorában pl más kutyákat, vagy embereket, nem azért mert ő párosodni szeretne...

2010. máj. 2. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
és képzeld el, hogy én az össze kóbor kutyát összeszedem,akit tudok hogy tényleg kóbor, és nem csak elszökött, és elviszem az állatmenhelyre...tehát igenis tezsek az állatok védelmében....amugy meg utálom a szaporítókat, nem tudom mi jó nekik abban...és igenis szeretem látni ha ki van ivartlaananítva a kutya, és nem dug világba mert leglalább ennyit is megelőzhetünk..itt a műtét nagyságáról van szó, hogy a kutya nem tudja miért csinálják vele....ls ne haraggudj hogy ilyen indulatos voltam....
2010. máj. 2. 18:04
 7/12 A kérdező kommentje:
képzeld, nem. nem sajnálom rá a pénzt. van pénzem. leszarom. :D arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán csinál-e valaki ilyet... -.-' pff. valószínüleg több eszem és van nyílvan nem konkrét információra vágyom...esetleg privibe.:D
2010. máj. 2. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:

figyelj a 2.dik vagyok:)

Teljesen egyet értek veled, mert olyan kutyát veszel ami tetszik..

konkrétan nem tduok neked mondani, mert nkem nincs staffom, de tervezem és vágott fülell..

mugymeg

szerintem a legtöbb orvos elvégzi, meg kell kérdezni, és szerintem ne idős dokihoz menj, mert az lehet nem csinálja meg:)

és ne is sajnáld rá a pénzt, mert ha elk+rják, akkor utána nagyon csúnya..a gyepmester levágja neked 1000forintért, de az olyan is:)

2010. máj. 2. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:

3.vagyok !

Nem sok Orvos végzi el a fülvágást , Pesten biztosan találsz olyat , amelyik megcsinálja !

2010. máj. 3. 09:14
 10/12 thinka94 válasza:
Szia ha orvos csinálja nem büntetendő,szerintem hasznos is a vágoott fül egészségügyi okokból is és nem is érzi nagyon ha kiskorában történik kb.6-8 hetes korban ideális.Nekem agy argentin dog kiskutyám van pár napja vettem és én is levágatom a fülét szerintem tekintélyt ad neki és illik is a kan kutyákhoz(az ilyen falytáknál)
2010. aug. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!