AMSTAFF FÜLVÁGÁS! Pest megye (Százhalombatta, Érd) vagy Kaposvár környékén ki az végez ilyet? Mennyiért csinálják?
Köszi az értelmes válaszokat!
OFF-olni nem kell, hogy "miért kínzom az állatokat" és "miért akarom levágatni". A válaszom: Hogy legyen mit kérdezned. ,,|,,
Erkölcstelen pénzéhes orvos jó pénzért biztos vállal.De ezt nyilvánosan ne kérdezgesd mert büntethető.
De akkor is szerencsétlen kutya, undorító...
Nekem muszály volt vágatnom ! Baleset miatt , Én nem szerettem volna !Én nevet nem adok ki neked, de talán nem itt kellene kérdezgetned , hanem megfognod magad, és felhívni pár Orvost ! Vagy erre már sajnálod a pénzt??
Vagy elmenni és diszkréten megkérdezni ?? !
-_-"
ivartalanítás kényelemből? Látszik milyen ostoba és tudatlan vagy!
Képzeld a kutyák nem élvezetből "dugdosnak" hanem ösztönből, ami elég fájdalmas is lehet, pl. ha épp össze vannak ragadva és valami megzavarja őket akkor kiszakadhat a szuka nemi szerve. A kutyákat elsősorban azért ivartalanítjuk hogy nekik jobb legyen, hogy ne üsse el egy autó amikor rohan a tüzelő szuka után. És a sok felelőtlen undorító ember ne dobálja ki a nem kívánt utódokat az autópálya szélére vagy kössék zsákba őket egy fára.
Lehet elítélni az ivartalanítást de akkor a ti nagy kutya szeretetetekkel nézzétek végig a sok elütött, éhező, fagyott, beteg kóborló kutyát.
Nem beszélve arról mennyi betegséget előzhetünk meg vele.
Na ennyit az ivartalanításról, most beszéljünk a csonkításról? Annak mi haszna? Azon kívül hogy "nekem így tetszik"
És itt most nem az egészségügyi csonkításról beszélek
Nem az ivartalanítás ellen vagyok, kedves válaszoló és mi előtt még le becsmérelnél előbb nézz magadba szerintem...
át megy az út másik végére?? igen? ennyire nem tudja megtanítani a gazdája? az a szánalmas inkább na meg te...
ugylkátszik hogy ha van kutyád, akkor a tied sem tud ennyit sem....a én kutyámat egy tüzelő szukától is vissza tudom hívni:d nagyokos.:)
tanítani kell a kutyát..ennyi...
az meg hogy a nyomorék párotatja, és szaporít,arról én nem tehetek, én nem teszem, pedig fajtatiszta törzskönyves kutyám van..van eszem...
és látszik hogy nem tudsz olvasni, vagy legalábbi értelmezni a kérdést,
mert azt mondtam, hogy valaki csak azért ivartalaníttatja, mert hogy ne szökjön, nem hogy megtanitja inkább ki ivartalanitattja...és nem arról akinek muszály...
ja és a kutya dominanciából dug kiskorában pl más kutyákat, vagy embereket, nem azért mert ő párosodni szeretne...
figyelj a 2.dik vagyok:)
Teljesen egyet értek veled, mert olyan kutyát veszel ami tetszik..
konkrétan nem tduok neked mondani, mert nkem nincs staffom, de tervezem és vágott fülell..
mugymeg
szerintem a legtöbb orvos elvégzi, meg kell kérdezni, és szerintem ne idős dokihoz menj, mert az lehet nem csinálja meg:)
és ne is sajnáld rá a pénzt, mert ha elk+rják, akkor utána nagyon csúnya..a gyepmester levágja neked 1000forintért, de az olyan is:)
3.vagyok !
Nem sok Orvos végzi el a fülvágást , Pesten biztosan találsz olyat , amelyik megcsinálja !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!