Kölyök husky Pest megyében 10e alatt?
Itt van is örökbefogadható kölyök husky:
Ha huskyt akarsz, akkor úgy nézd, hogy nagyon nagy felelősség. Ha 80ezer alatt veszel (én legutóbb annyiért láttam egy tenyésztőtől a legutolsó pár kölyköt az alomból), akkor meg valószinüleg még több nyűg is. Mivel kockázatos, hogy betegsége lesz, oltani kell, féregteleniteni stb...
Na de nem is ez a lényeg.
Én is most szeptemberben elgondoltam, hogy szeretnék egy huskyt, már vagy három héten át rengeteget olvastam róluk. És mostanra eljutottam oda, hogy rájöttem, bármennyire szeretném, nem lehet ilyen kutyám. Hogy miért? Mert rengeteg mozgásra van szükségük, hogy ne egy életunt, boldogtalan kutya legyen. Ez napi 2-3 óra futást jelent. FUTÁST, nem sétálást! A husky egy szánhúzó fajta, akinek mindene a futás, erre lett teremtve. Ezen kívül nem ajánlott 6 óránál tovább magára hagyni se, mert nagyon társaság igénylő kutya.
De ha tényleg hajthatatlan vagy, akkor az előbb linkelt "összefogás a szánhúzókért alapítványtól" hozz el egyet, egy családnál csak jobb helye van bármilyen kutyának, mint menhelyen.
Tele az expressz szaporítók hirdetéseivel.
Anyukádék meg nyissanak folyószámlát az állatorvosnál, mert a fizetésüket lehet azonnal oda utalni.
Kérd el azt a 10-est, tedd el jól és gyűjtögess még hozzá. Jövő ilyenkorra összekaparhatsz egy jó helyről való egészséges kutyusravalót.
olcsokutya.info
és ha esetleg beteg lenne kifizetnétek a kezelés árát? olcsó szaporítótól való kutyára 10 ezer többszörösét is rákölthetitek ha beteget vesztek, és az előre nem látszik. egy tenyésztő erre figyel, nem tenyészt beteg állattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!