Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BARF. Hogyan fagyasztotok?...

BARF. Hogyan fagyasztotok? Napi adagokat? Hetit?

Figyelt kérdés

Külön a húsost,külön a csontost? Minden egybe?

Most kezdenék neki, de nem tudom,hogy tegyem el a húst. Napi adagokat zacskózzak egyenként? Két kutyám van, az nagyon sok zacskó lenne. Ti milyen arányban pakoltok be a fagyasztóba? Tudom,hülye kérdés, de semmi tapasztalatom

2016. dec. 8. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Veszek egy honapi adagot mindenbol. Itthol szetporciozom egynapi adagokra, azon belul egybe csontost sima hust belsoseget mindent a lenyeg h aznap azt megegye. Minden reggel kiveszek egy zacsit es estere felenged.
2016. dec. 8. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

Napi adagokat érdemes, különben egyszerűen megromlik, ha egyben olvasztod ki a több napnyi húst.

Én a zöldséget dobozolom (egybe a két kutyáét), azt nem érdemes a hússal összerakni, mert gusztustalan trutyis lesz olvadás után. A zacsi sem ideális, mert sok levet tud ereszteni a zöldség, és ha kifolyik, akkor aztán anyázhatsz :) Meg a zacsiból vagy undorító kivadászni a reszelt zöldségdarabokat, vagy mindig lesz némi veszteség, ami rátapadt a falára.

A húst (csontost és simát egyben) meg napi adagokban lefagyasztom valami erősebb zacskóban, egy zacsiba megy a két kutyáé, minden nap kiveszek egyet.

Mérleg segedelmével kiadagolom, hogy melyik kutyának miből mennyi megy, és kész.

És ja, sok zacskó (egész pontosan heti hat darab, azaz évi 312 db), százasával veszem az Auchanban. Majd ha egyszer lesz egy brutál nagy fagyasztóm, lehet, hogy a húst is dobozolni fogom a környezettudatosság jegyében, de amíg csak heti adagokat vásárolok, addig nem férne úgy el.

2016. dec. 8. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
(1vagyok) ja igen a zoldsegeket gyumit en minden nap frissen adagolom nekik lazac olajjal, heti ketszer megy hozza nyersen egy tojas es heti ketszer (mas napokon) par kanal natur joghurt vagy kefir
2016. dec. 9. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!