Már minden csupa pisi, mit csináljak?
Idiben van nálam egy 8hónap körüli tacsimix. Borzasztóan fél,és nem hajlandó az udvarra végezni a dolgát. Éjjel ketrecben van,ott is pisil,kaki nem. Reggel kiengedem,kinn van minimum egy órát,de semmi. Beengedem,és abban a pillanatban bekakil. Ha látom,hogy készül,és kiszaladok vele,újra visszatartja.
Pisilni meg mindenhova,idebenn. Kinn azt se.
Mit csináljak?
Sétálunk,a sajátjaimmal is megyek,igaz,nem minden nap,mert heten vannak összesen,nincs mindenkire minden nap idő sajnos.De az leginkább abból áll,hogy húzom magam után,ő meg visít.
Falun lakom,szakember 60kmre. Nem tudom megoldani,hogy eljárjunk.
Az nem lehet megoldás,hogy ha nem kakil,akkor a ketrecbe megy vissza,és hátha egyszer így kinn alkot majd?
Szóval vele akkor sétálunk,mikor a sajátjaimmal.
A többi idi nagy és bunkó,őket egyedül viszem.
A sétával kéne kezdeni, hogy érezze magát komfortosan odakint. Amit biztosan nem a visítós huzigálással lehet elérni. De a félelmek kezelése elég kényes dolog, abba neten biztosan nem megyek bele.
Azért ha van rá kapacitásod, egyszer-egyszer vidd el szakihoz, vagy hívj házhoz valakit, az is sokat segíthet.
Egy jó gazdi kellene neki.
Sajnos,itt nem megoldható az,ami neki kell.
A haláltól megmentettem,egészségileg helyrehoztam,de nem tudok elég időt tölteni vele.
Ma játszottunk kinn sokat,jól érezte magát,nem volt para,de a wc nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!