Melyik az erősebb kutya?
Millió ilyen kérdés volt. És a válasz mindig az, hogy ilyet nem lehet megállapítani. Függ a vonaltól, az egyedtől, a tréningtől és még számtalan egyéb dologtól.
De ez miért is fontos? Harcoltatni akarsz, vagy f..z növelésre kell kutya?
Nekem argentin dogom van,3 eves,sokkal erosebb mint az amstaffom volt(8 évesen halt meg)pedig nagyjabol ugyanannyit foglalkoztam veluk. Mikor a férjem bekerült a családba,hozott magával egy amstaffot,akkor volt 2 éves. Semmit nem foglalkozott vele,az alap napi 2x-i sétáltatáson kívül,mégis erősebb mint a dogom. Nagyon függ a vérvonaltól..
Kötélhúzásban pl simán lenyomja a dogomat az amstaff,míg futásban a dog nyer,de súlyhúzásban szintén az amstaff,pedig mint írtam,vele nem foglalkozott a párom ilyen téren és már az első alkalommal lenyomta a dogot,míg az én amstaffom soha nem teljesített olyan jól mint a dogom.
Na remélem átlátható amit írtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!