Fáradékony lett, alig mászkál, nem eszik, vagyis alig. És nem sárga szinü a vizelete, hanem olyan erősebb, pirosos. Mi baja lehet?
1. Vidd orvoshoz.
2. Ha már ott vagy, ivartalaníttasd.
A nap 24 órájából egy felet szabadon lehet egy kertben? És mégis szökik? Nahát... A fene se gondolná, hogy 23,5 óra unatkozás ezt hozza ki egy huskyból :))
Állatorvos MOST, mert a pirosas pisi minimum felfázás, de rosszabb esetben babézia, amibe belehalhat, és órákon múlik, hogy sikerül-e megmenteni.
Ha meggyógyult, ivartalanítás, aztán napi 1,5-2 óra séta, biciklizés, tanítás, vigyétek kutyasuliba, és ha lehet, engedjétek be a lakásba. Amint nem fog egész nap unatkozni, meg lesz lehetősége mozogni és világot látni, rögtön nem lesz oka szökni.
Kösznöm szépen már volt is az állatorvos, és aztmndta hogy babézia.. valahogy belement 1 kullancs, de azt mondta, hogy ne aggódjunk, még nagyon nagyon az elején van, és most nagyon sok hasonló volt a környéken, és gyógyult már meg sokkal de sokkal rosszabb állapotban lévő kutyus is...
Nagyon nagy helye van ahol tud mozogni, nem tudok minden nap egész nap vele lenni, de köszönöm szépen a kioktatást... Suli és diákmunka mellett... Sokkal de sokkal jobb dolga van nálunk mint a legtöbb helyen... de nem fogok magyarázkodni. Köszönöm akik irtak és segítettek, de azért olyan dolgokat ne irjatok amiröl nem is tudtok semmit....
NEm is választottam nagy energiaigényű kutyát ez az egyes.
A kettes az az, hogy való igaz, nem vagyok én se vele 0-24-ben de napi 3 alkalommal sétál, egy 45 perceset reggel, egy félórásat délben és egy másfél órásat este.
Emellett játék-kutyafuttató-tanulás van a napirenden.
ÉS ez egy málészájú keverék....
Szerinted TE és a SZÜLEiD egy nagy energiaigényű kutya igényeit maximálisan kielégítitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!