Egy falka összeállításán gondolkodom, szerintetek jó lenne így?
A falkám egy francia bulldogból, egy malinoisból, egy akitánól és talán egy pitbullból állna. Viszont aggódom hogy nem e lenne túl változatos a mozgásigényük és az agyi fárasztásuk. Nem tudom milyen sorrendben lenne érdemes beszerezni őket (természetesen 1-2 év eltéréssel, tenyésztőtől) nem kérek kioktatást tapasztalatom van, a kérdés sem erről szól. Szerintetek működő képes lenne egy ilyen falka? Mert ugye az akita makacs míg a mali engedelmes a pit meg talán a kettő között, a bulldog lusta a másik 3 meg közepes és nagy mozgásigényű.
A harmadik problémám hogy a yorkie-kat is szeretem viszont 4-5 kutya már sok lenne. Mit gondoltok erről? Véleményeket, tanácsokat, ötleteket várok. Előre is köszi. (építő jellegű akármik jöhetnek de a kioktatástól kíméljetek)
Szia! Én együtt lakom párommal, tesómmal és az ő párjával. Nagy házunk van, mégnagyobb udvarral. 5 kutyánk van, vagyis úgy, hogy mindenkinek egy saját+egy közös.
Német juhász: páromè, engedelmesezik vele+ŐV.
Labrador retriever: enyém, engedelmesezünk szintén illetve apport képzés.
Pitbull:tesòmé, szintén engedelmesezik+súlyhuzás.
Foxi: tesòm barátnőjéé, engedelmes ugyanugy+ agility.
És van a közös, egy palota pincsi, ő szobakutyaként van tartva csak simán kedvencnek.
Hétvégente együtt kirándulunk úszunk stb.
Szia! Én együtt lakom párommal, tesómmal és az ő párjával. Nagy házunk van, mégnagyobb udvarral. 5 kutyánk van, vagyis úgy, hogy mindenkinek egy saját+egy közös.
Német juhász: páromè, engedelmesezik vele+ŐV.
Labrador retriever: enyém, engedelmesezünk szintén illetve apport képzés.
Pitbull:tesòmé, szintén engedelmesezik+súlyhuzás.
Foxi: tesòm barátnőjéé, engedelmes ugyanugy+ agility.
És van a közös, egy palota pincsi, ő szobakutyaként van tartva csak simán kedvencnek.
Hétvégente együtt kirándulunk úszunk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!