Budapesten a 2. kerületben hol van a kutyafuttató?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 20:18
1/6 anonim válasza:
Melyik részén szeretnéd? Van a Szépvölgyi úti HÉVmegállónál, van Pasaréten az Akadémiánál, meg van fent a II/A-ban a Pokorny sportközpontnál (az kerület kártyával használható, amit a sportközpontban kell élesíteni, ha megcsinálták már a bejáratát). Sőt, azt hiszem, valahol a Széne tér környékén is volt egy zsebkendőnyi, de azt nem tudom, hogy pontosan hol, vagy hogy megvan-e még.
2/6 A kérdező kommentje:
Széna tér és az Akadémia érdekelne. Nézegettem google maps-on, de az Akadémiánál pl nem láttam, pedig a neten is írták, hogy ott van :(
2016. nov. 30. 20:43
3/6 anonim válasza:
Tényleg ott van :) Parkoló meg fák vannak előtte, azért nem látszik az utcaképen, de ha besétálsz az Akadémia bejáratához, és elnézel jobbra, látni fogod. Semmi extra, egy hosszú, keskeny üres terület bekerítve.
4/6 anonim válasza:
Állítólag itt is van, de ezt még nem láttam: [link]
A Széna térit is megtaláltam, Csalogány u. 51. magasságában van.
5/6 A kérdező kommentje:
Uuu köszönöm!! :D
Még egy: a millenárisra lehet kutyát bevinni?
2016. nov. 30. 22:05
6/6 anonim válasza:
Nem, benne van a szabályzatukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!