Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlotok?...

Milyen fajtát ajánlotok? [bőv. Lent]

Figyelt kérdés
Most 2-3hét múlva kapok egy spicc kiskutyát és a szüleim megengedték,hogy legyen mellé még 1kiskutyánk:) Szerintetek milyet kérjek?Melyik fajtával lenne el legjobban a spiccünk? Én mindenféleképpen kistestűt szeretnék,de nem még 1 spiccet... tudtok valamilyen kutyát ami megfelelő lenne? [Ha esetleg valakinek van valamilyen kutyája TOLNA MEGYÉBEN akkor légyszíves szóljon] Ja és még 1 fontos dolog,hogy ha lehet akkor 10.000 alatt. Én már kerestem az interneten,de nem nagyon találtam. Szeretnék Westiet is,de azt hallottam,hogy valamelyik kajára allergiásak...Ez igaz lehet?PLS. válaszoljatok
2010. ápr. 30. 14:14
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

-_-" Húú ! Jobb ha nem kezdek bele ?? !!

De talán még ! Butaságot írsz , és még támadásnak veszed amit írunk ! Hidd el nem rosszból írjuk az alap dolgokat !

Elég szomorú hogy az ismerőseid szaporítók, főleg egy olyan kutyát szaporítanak , amiről pontosan nem is tudják hogy Fajtatiszta -e ! Erre nincsen mit mondanom , csak annyit hogy felelőtlenek!

Ugyan , ne viccelj , ha mindenük meglennének a kiskutya szüleinek , akkor nem 10.000.- ért vagy az alatt adták volna ! Tedd össze a 2 kezed , ha a kutyád nem lesz beteg!

Jól megy a Cirkuszosoknak , ingyen dobálnak 100.000.- értékű kutyát ! Kacc-kacc ..... !

Nem tudom hány éves lehetsz , de 15 nél több nem hiszem !

Gyors jellemzés :

Tenyésztő : Mindkét szülő rendelkezik Törzskönyvel , tenyészszemlével , több kiállítási eredménnyel,betegségektől mentesek (ezt papírral tudják igazolni ) , a kölyköket CSAK Törzskönyvel , Csippel , Adás-Vételi garanciával, szerződéssel , 8 hetesen 2 oltással , 4x -i féregtelenítéssel adják el ! (Tömören , bár még írhatnék, de talán azt sem tudod mi a Törzskönyv :S )

Szaporító ( akár melyik is )

Kutyáinak nincsen Törzskönyve , így kiállítási eredményeik , sem szűréseik sincsenek . A Kölyköket rend szerint 6 hetesen odaadják , JOBB esetben 1 oltással , és talán 1x-i féregtelenítéssel ! A kölyökre nem ad garanciát, olcsón adja , évente 2x elleti a kutyáját, (JOBB esetben 1x csak) és a kölykök mondhatom (?) 70% valami betegségben szenved, ami persze nem 10 hetesen fog kijönni , akár évekkel később is kijöhet ! Mind DP ,Allergia , stb.... !

Nos akkor a Te kis barátaid melyikbe is tartoznak ??

A SZAPORÍTÓK KÖZÉ LEHET ŐKET SOROLNI ! Az meg butaság hogy FajTAtiszta kutyát nem adnak ingyen , ez egy jó duma , hogy azt hidd nem a génért csinálják !

Már ne is haragudj , de ha annyira nem a Pénz érdekelte volna őket, akkor neked miért is Pénzért adták ???

Használd az eszedet (Már ha van ) !!

2010. ápr. 30. 16:40
 32/50 anonim ***** válasza:
még is ! Bocsánat hibáért .
2010. ápr. 30. 16:42
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom hogy NAGYON SOK KUTYÁD VOLT MÁR !??

Ne is haragudj , de egy kutya 10-15 évig vagy akár tovább is él , hány éves vagy 100?? Hogy ennyi kutyád volt ??

Na ebből látszik mennyire felelős állattartó leszel(Vagy, voltál) !

Az vagyok aki ezzel a jellel (-_-") kezdte a "regényét" !

2010. ápr. 30. 16:44
 34/50 anonim ***** válasza:
A menhelyi kutyák jó része is fajtatiszta...vagy legalábbis fajtatiszta szülők kölyke 0 papírral, ha tényleg 2 kutyát akarsz, akkor előbb a még meg sem kapott spiccedet nevelgesd fél évig, utána menhelyről hozz egy másik kutyát
2010. ápr. 30. 16:52
 35/50 A kérdező kommentje:
Igen már sok kutyám volt... az egyik amikor még nagyon kicsi voltam[kb. 4-5] Csak el kellett vinni,mert harapott,meg szétszedett mindent:S a Másik 6évet élt a 3. 7évet a 4. 1-2 évet[beteg volt szegénykém:S]
2010. ápr. 30. 17:14
 36/50 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen emberek élnek??? Most komolyan? Ennyire tudatlan, hiszékeny, idióta fiatalok???

1. Talán meg kellett volna nevelni! Nem pedig kidobni! Mondd meg szépen a szüleidnek!

2. 6 évet élt mert gondolom egy szaporítótól vettétek mint ezeket is készültök.

3. 7 év. ugyan az a szitu.

4. 1-2. ugyan az mint az előbb. élne a kutyád 15 vagy annál több évig is (ritka, de van ilyen is) ha nem SZAPORÍTÓTÓL vennétek. Hanem TENYÉSZTŐTŐL! Nem tudom hány éves vagy. 15-nél biztos nem több. És ez nagyon érződik. Sajnálom a kutyukat.

2010. ápr. 30. 17:46
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
és ezek után kutyát akarsz? ismertem olyat, amelyik 19 éves volt
2010. ápr. 30. 17:49
 38/50 A kérdező kommentje:
AZOKAT A KUTYÁKAT MINDEGYIKET TENYÉSZTŐTŐL VETTÜK...-_____-** ÚGYHOGY ENNYIT ERRŐL... DE AMÚGY HA NEM TUDTOK NORMÁLIS VÁLASZT ÍRNI AKKOR ELLEHET HÚZNI!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 30. 18:41
 39/50 anonim ***** válasza:
Nekem annyira k*rvára fáj, hogy ilyen ostoba emberek léteznek, mint te kedves kérdező! Szégyellem h ember vagyok..
2010. ápr. 30. 19:02
 40/50 A kérdező kommentje:
Légyszíí írjatok még fajtákat [normális emberek] amúgy szerintem néha[sőt...] olyan mintha 1 állat sokkal jobb mint 1 ember szerintetek nem?
2010. ápr. 30. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!