Hétvégén sajnos nem tudok annyit foglalkozni a kutyámmal, mint hétvégén. Ha hétköznap egy órát sétálok vele és egy órát dobálom neki a labdát az udvarunkban (ugye akkor fut) az nagyon kevés?
Attól függ,milyen kutyusról van szó.
Egyébként ha az a futás nem kocogás,hanem tényleg intenzív futás akkor ellesz
Bocs javítok.
Ha csak Ennyi akkor nem. A kutyának kell egy intenzív lemozgatás is. Az előző válaszomat vedd semmisnek! Ez egy kutyának kevés! (hacsak nem csivaváról vagy egyéb kis mozgás igényű kutyáról van szó
* Hétköznap sajnos nem tudok annyit foglalkozni a kutyámmal, mint hétvégén
Azért is aggódok emiatt, mert fajtajellegű keverék labrador (valószínűleg nem fajtatiszta labrador, de én nem mondanám meg ránézésre, hogy nem az).
Szerintem fizikai fárasztásnak elég,de mivel nem látjuk mit csinál a kutya,ezért nem biztos.Ahogy az előző írta:Ha napközben pihenget,akkor elég,ha rombol,nem.
Agyilag is próbáld fárasztani.Taníts neki új dolgokat,állíts fel szabályokat,vidd új helyekre,hagyd hogy megismerjen új kutyákat,embereket.
Előzőnek igaza van.
Miért 2-es,te mennyit foglalkozol a kutyáddal?
Az enyémnek hétköznap fél-egy óra séta és 40-50 perc futkorászás,játszás bőven elég.Hétvégén a séta duplázódik,meg olyankor játszik,ismerkedik más kutyákkal,új helyekkel.
A kérdezőnek még a hétköznapi foglalkozásmenniysége is több kint az enyém,szóval valószínűleg az ő kutyája sem panaszkodhat.
De ahogy az előző is írta.Egy olyan embernek aki dolgozik/tanul,van családja,barátja,kutyáján kívül más szabadidős tevékenysége,az örül ha ennyit tud szánni a kutyára,a kutya meg örül,ha ennyit kap.
Ne értsd félre,szerintem is sok törődés kell egy kutyának,de az hogy akét óra édes kevés,azt képtelen vagyok felfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!