Igaz, hogy a K9 hámok csak túl árazott minősíthetetlen termékek?
A kédésed jogos, mert én is kb. ezt gondoltam a napokban.
Minden kicsi és nagy kutyán ilyen hámot látni a környékünkön.
Köszönöm a válaszokat! Igen,hétköznapi séta használatra gondoltam,sportra egyértelműen jó lehet.
Nem vagyok egy nagy kutya szakértő (tekintve hogy kutyám sincs...) ,ezt egy kedves kutyás ismerősöm mondta. Ti jobban beleláttok,míg én egyenlőre még csak az árát látom,de igaza volt :)
Nekünk van k9-es hám. Na nem azért ilyen, mert drága meg hasonlók, hanem mert magyar termék, külföldön nagyon nagy sikere van, és kibírja a 30 kg-os húzóerőt. Aminél a trixie szétszakadt, meg a ferplast is.
Szerintem minőségi, bár a fressnapf, zooplus árak relative sokak, az eredeti webshopban reálisnak tartom.
Én a kutyámat csak ebben sétáltatom, mert sötétben is jól látható, fluoreszkál és az erdőben is biztonságosnak érzem. Plusz egy hobbikutya élete végéig kitart, még örökölheti is a következő.
Ja és vízálló. Tóban úszva is hamar megszárad, a belsejét el sem éri a víz.
Sok kiegészítő van hozzá, lehet venni kibújós kutyáknak előre is egy szíjat, amitől a hámban marad. Mondjuk a vizslámnak felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!