Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol aludjon a kutyánk?

Hol aludjon a kutyánk?

Figyelt kérdés
Most a zuhanyzóba száműztük, mert onnan nem tud kijönni, egyébként meg hajnalban mászkálni szokott,szóval az amerikai konyhában sem lehet, mert nem tudunk aludni tőle, a tappancsai kopognak a parkettán ha a szobámban van akkor felugrik az ágyamra. Mit csináljak?
2008. okt. 5. 20:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
biztos hosszú a körme,azért kopog.vidd el kutyakozmetikushoz.mi két yorkival alszunk,lassan 2éve.és én kijelentettem,h ágyba kutya nem lehet.aha,ahogy azt elképzeltem.5nap után már édesen bújt hozzánk,és egész éjjel alszanak.el se tudnám képzelni,h egyedül bezárjam őket valahova.vagy vegyetek szőnyeget.és késő este,meg korán reggel is engedjétek ki pisilni.nálun éjszaka,meg ha nem vagyunk itthon napközben,pelenkát teszek le nekik.
2008. okt. 6. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!