Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám nem eszi meg a tápot!...

Kutyám nem eszi meg a tápot! Napi 3 szor evett eddig 5 hós most lezdünk átálni a 2 evésre. Tippek?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon szépen evett nem válogatott pár napja van így hogy nem eszik. Próbáltam hogy előtte van elvettem.

Mit csináljak drága tápot eszik eddig imádta szinte habzsolta... Öntöttem rá már neki tejet stb.. a tejet megitta táp maradt!

2010. ápr. 29. 17:16
1 2
 11/15 Akiteki ***** válasza:
Kár idegeskedni. Ezen mindenki túlesik kezdő kutyás korában. Én is voltam így. A kiképző segített, ő nem engedte, hogy mindenféle finomságokkal tömjem a kaja helyett. 3 nap alatt megtanulta, hogy az az ő adagja, ha nem eszi meg, nincs más. 15 évig nem is válogatott soha többé.
2010. ápr. 29. 18:19
 12/15 A kérdező kommentje:

Annyira nem izgat ! Csak ötleteket vártam és megerősítést hogy jól csináltam...

De azért nagyon szeretem...

2010. ápr. 29. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia az a helyzet hogy attól hogy most nem eszik tápot attól ugyanúgy add neki azt és ha megéhezik úgyis enni fog belőle.

Ha meg tényleg a foga a baj bár foghullás nem hiszem...

akkor önts a táphoz tejet és ha puhább lehet kedvet kap az evésre!!!ez egy türelem játék...előfordulhat mindenkivel az apám állatorvos ő ért az ilyenekhez....nyáron főleg keveset esznek és sokat isznak!

2010. ápr. 29. 19:41
 14/15 anonim ***** válasza:
én még egészséges kutyát nem láttam éhen halni azért, mert nem ízlett neki a táp, ha éhes megeszi...de nyilván most próbálkozik :D ...ez olyan, mint a gyerekeknél, nem fini a főzelék meg a fasírt, bezzeg a chips és csoki jöhetne :D
2010. ápr. 29. 20:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem hogy előtte miért evett olyan lelkesen és szépen ? A főtt most is jobban csuszik :)

Ha barmilyen folyadekot ontok a tapra az megissza a tap ott marad .... Cseles a kis dinka kutya.

Most a napokban picit javult a helyzet talan jobban eszik mar.

2010. máj. 3. 02:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!