Egy 2 hónapos kutyát kint lehet hagyni éjszakára az udvaron?
oké köszönöm :)
és igen biztonságos udvar :D
szerintem még ne. az én kutyám 3 hónapos korában nem volt hajlandó bejönni estére, kint akart maradni :D
viszont gondolj bele, ha most "ki erőlteted" akkor lehet, hogy rossz emlékek lesznek benne, és félni fog.
Hát itt mident túlreagálnak az emberek úgy nézem....Volt 1 olyan kérdés h magára lehet-e hgyni 1 kutyát 2 NAPRA , azt irtam h igen erre sokan fel voltak háborodva h mennyi baj érheti a kutyát stb...
Ja és hogy válaszoljak is , kint lehet hagyni , de zárd be a kaput sztem h ne tudják elvinni , ismerőstől nemrég loptak el 1 kölyköt :S
Az én kutyáim kölyökkorukban sem voltak bent, sem éjjel sem nappal.
Kell nekik télen egy jó meleg kuckó (szalma a legjobb, mert azt nem húzza el, nem rágja meg, nedvszívó, ha esetleg megázna a kutyi, akkor is szívesebben fekszik bele, könnyen lehet cserélni, meleg, természetes).
Nyáron meg, ha nagyon meleg van, akkor egy hely, ahol hűsölhet. Ilyenkor beengedtük a pincébe általában, és ott hűsölt.
És azt sem tartom értelmes dolognak, hogy télen beengedik a őket "melegedni". Ő ugyanúgy "téli kabátba / bundában" van bent a melegen is, így kint még jobban fázni fog.
Szobakutyáknál más ők inkább a benti meleghez alkalmazkodnak.
Télen inkább kicsit melegebb kaját adni neki, ha nagyon hideg van, napjában többször langyos levest, hígított tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!