Szerintetek ez önző?
Szeretnék olyan pólót csináltatni amin raja vannak a kutyáim és a macskáim a baratnőm szerint ez önző szerintetek? Én nagyon szeretem őket ők a mindenem.
14L

Igen neki csak nyuszija van sosem volt kutyája így nem tudja milyen szeretni egy kutyát. :)
Köszi a válaszokat

Nem értem mi az önzőség.
Van pár állatod, lefotóztatod, rányomtattatod a pólóra, ennyi.
A kutyákat és a macskákat ez cseppet sem érdekli, nem azon a síkon gondolkodnak mint mi, talán fel se fogják hogy ők vannak a pólódon. (ha felfognák, akkor is inkább örülnének)
A barátnődnek meg semmi köze ahhoz, hogy mit hordasz.

Barátnődnek értelmező szótárra lenne szüksége, mert vagy nem érti az önző, önzőség, önzés szavak jelentését, vagy csak én nem értem, mi van azon önző, hogy valaki pólóra, bögrére, akármire nyomtatja a kedvence képét. Nekem kulcstartóm van a korábbi kutyám kristályba lézerrel készített képmásával, miután meghalt, akkor csináltattam, így továbbra is "velem jön sétálni".
Szerintem pedig a barátnőd irigy. Vagy esetleg féltékeny rád, hogy jobban szereted nála az állataidat (ami megjegyzem, kissé már beteges is részéről).

Kérlek szépen, kérdezd meg tőle hogy pontosan mi a baja.
a) tisztáztok egy-két dolgot, ami megerősítheti a barátságotokat.
b) furdalja az oldalamat a kíváncsiság, nem értem mit is értett "önző" helyett (mivel nyilván másra gondolt, de vagy nem tudta hogy azt hogy is mondják, vagy ez tűnt divatosabbnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!