Milyen szőrbetegsége lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Van egy egy éves labradorom, és a farka tövénél úgy ritkul a szőr, mintha megégették volna, mert szabálytalanul rövidebbek a szőrszálak, és azon a részen koszos a szőre. Most már a nyakánál is kezd beszürkülni. Sajnos jobban nem tudom leírni. Valami parazitára gyanakszom, de alaposan átvizsgáltam és semmit se találtam. Állatorvos azt mondta, hogy semmi baja, de én azért aggódom. A kutya rendszeresen fürdetve van, Frontline-nal is kezeltük, szóval nem higéniai probléma. Nem tudtok vmit a kutyák bőrbetegségeiről? Mi lehet a baj?
Aggódó gazdi
2010. ápr. 29. 09:24
11/11 anonim válasza:
Szia!
Igen jó táp a dog chow, és az allergia is lehet a táptól mint ahogy az előbb írták, pl a csirkésről mert az csirkefehérje allergiája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!