Kutya kisgyerek mellet lehet? Van valami jogszabály?
Dehogy kell megszabadulni tőlük!!!
Én is kutyák között nőttem fel, sőt jó páran szerintem :)
A nagyobb valószínűség, hogy ezt sokan (pl. A ti védőnőtök) nem nézi jó szemmel, de ennyi. Nem mindenki állat barát :)
A védőnő nem épelméjű.
Természetesen nincs ilyen jogszabály. Egészséges állat (oltott, rendszeresen féregtelenített, bolha ellen kezelt) semmilyen egészségügyi veszélyt nem jelent a gyerekekre. Nehogy kidobjátok szegényeket!
A gyerekeknek csak jót tesz, ha állatokkal nőnek fel.
Az meg a masik, hogy ezzel milyen példát mutatnának neki :(
Nyugi, semmi baja nem szokott lenni a gyerekeknek ;)
Persze,hogy lehet.
Állatok jótékony hatással vannak a gyerekekre, erősödik az immunrendszerük,nem alakul ki allergia és később is állatszeretőek lesznek.
Tanul felelősséget,hiszen amikor már nagyobb meg lehet tanítani,hogy töltsön a tálkákba friss vizet,adjon nekik enni,fésülje a bundájukat,persze mindent a te felügyeleteddel.Később mehettek sétálni,dobálhatja a kutyáknak a labdát.
Hagyjad már! A hírekből ítélve azokkal se csinálnak semmit akik halálra éheztetik a gyerekeiket...
Szóval ne foglalkozz a védőnő hülyeségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!