Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek huskyt vagy...

Szerintetek huskyt vagy samoyedet vegyek?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 17:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hát első sorban nem annyira szeretjük a benti kutyákat. Még nem olyan nehéz a suli szóval elég sokat tudok vele mozogni/foglalkozni. Szerintem a kutyakozmetika egy jó dolog,és én szerintem szeretném is fésülni és gondozni a kutyát. Jobban szeretem a közepes termetű kutyákat. A sporton még nem gondolkoztam. Erre felé sztem nincs is olyan sport amiket felsoroltál, vagyis idáig nem láttam :) . Olyan kutyát szeretnék amelyik nem annyira trükkös. Tűrje a körülötte lévő embereket és az állatokat. Bírja a hideget. Kb ennyi.
2016. nov. 6. 14:08
 22/26 Ella_ válasza:

Szia! Nekem van egy 1 éves krémszínű barna szemű kan huskym. Nehéz esett... Jól kell vele bánni. Házat nem őriz nem is ugat inkább vonyít. Ha másik állattal lenne pl. macska a lényeg az annyi,hogy azzal az állattal már kiskorában ismerkedjen meg ezért célszerű a kölyök.MAGAS KERÍTÉS/KAPU! Sok tér ahol rohangálhat napi séta ha esik az eső ha hó esik muszáj elvinni,mert nagy a mozgásigénye. Nagyon makacs! Célszerű már az elején kutyaoviba járni vele majd suliba enyém járt oviba előkészítőbe és most suliba. Hatalmas fejlődésen ment keresztül. Végre én sétáltatom őt nem ő engem :)

Nagyon szökős ajánlatos a nem főút melletti ház. Minket már az egész utca ismer,este reggel rohantam utána.. Ezért látható sok husky a sintértelepen mert sokan nem rohannak utána.. :c A huskynak nincs félelem érzete ezért vígan futkározik a kocsik közt. Enyém kicsit sem vad inkább barátságos úgy mondva ő még a betörőt is beengedné. Ajánlatos a husky mellé venni egy másik kutyát ami menhelyi v. befogadott nem muszáj h, az is husky legyen de hidd el jobban lefoglalják egymást és soha nem unatkoznak :) Az enyémek kinti-bentiek ha akarnak és én is szeretném beengedem őket de ,ha nem akkor maradnak kint :) Hasznos lehet kiivartalanítani főleg a kant mert akkor kevésbé szökik és nyugodtabb. Egyébként amilyen bohóc ez a kutyafaj annyira 2-3 éves korába lenyugszik nem úgy kell ezt érteni hogy, kedvtelen és kevesebb lesz a mozgásigénye hanem nem fog szökni és jobba fog hozzád kötődni. Remélem segíthettem. :)

2016. nov. 7. 19:39
 23/26 anonim ***** válasza:
"Még nem olyan nehéz a suli szóval elég sokat tudok vele mozogni/foglalkozni" itt a hiba...még minimálisan sem tekintesz a jövőre. Most van időd de 2-3 év múlva is lesz? egy kutya nem csak 1 évet él hanem legalább 15-öt...nem kellene csak azért kutyát venni hogy idén még szórakozz vele jövőre meg már mind1
2016. nov. 7. 19:56
 24/26 A kérdező kommentje:
Hát de nem úgy értettem, amúgy köszi az utolsó előtti válaszolonak a választ :). Szóval, most több időm van és többet tudok vele foglalkozni mint 2-3 óra aztán 2-3 óra vagy kevesebb de akkor már belesegítenek a családtagok :).. Amúgy este érdemes sétáltatni/futni vele?
2016. nov. 7. 20:57
 25/26 Ella_ válasza:
Az egyébként teljesen mind1, amikor időd van. De először próbáljatok majd vele sétálni ,mert előszőr az enyémmel még azt sem lehetet mert húzott ahogy tudott... És kb. ő sétáltatott engem :D És egyébként csak még egy érdekesség a huskyt soha nem fogod tudni elengedni póráz nélkül mert túl nagy benne a szabadságvágy és akármennyire megbízol benne lehet h 4.-re nem megy el de 5.-re igen :c
2016. nov. 7. 21:44
 26/26 A kérdező kommentje:

És ha pl. kiviszem a mezőre vagy esetleg egy olyan helyre ahol pusztaság van és sehol ember,kocsi?

Amúgy jó az a hosszú póráz neki? Nem az a lánc hanem amivel el lehet engedni jó sokáig , kb 10-15 méterre

2016. nov. 7. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!