Hova tudom tenni a palotapincsit télen? Lehet kint?
Elég volt a bevezető mondataidat végigolvasni, szerintem keressetek másik helyet a kutyusnak. Te is megnyugszol, a kutya pedig olyan helyre kerül, ahol tudnak vele foglalkozni.
Más megoldás nem nagyon van, ha az egyiktől te, a másiktól párod zárkózik el. Párodról is megvan a véleményem, hogy csak a nyünyörgetésig jut. Én is, és az én párom is dolgozik, mégsem toligáljuk ide-oda a kutyát.
Ott a pincsimentés, egyik hozzászóló be is linkelte, nem tudom hol laksz, de menhely is biztos van a közelben.
És még valami, de nem beleszólásképpen: sürgősen rendezd a pároddal a párkapcsolatodat, mert amit itt leírtál az utolsó hozzászólásban, tisztán tükrözi, hogy bajok vannak, a kutya csak egy megnyilvánulási formája. Ha a gyerekek esetében is, csak odáig jut el, hogy megnyünyörgesse őket, sok jóra nem számíthatsz.
21, 27 voltam.
Már ne haragudj kérdező, de elvitted valaha is kozmetikushoz? Nyirassátok le rövidre a szőrét, ne mondd, hogy nincs neki 6 nm hely, hogy ne kint fázzon egy SZOBAKUTYA... ha meg nem tudtok neki MEGFELELŐ körülményeket biztosítani, tessék keresni neki új gazdát... Már ne haragudj, de ha nálunk a baba egy vizsla és egy westie mellett nem halt meg, akkor kétlem, hogy egy 3x kisebb kutya mellett megdöglene...
Másik, ha a gyerekednek is hullik majd a haja / tetves / fertőző beteg lesz, őt is kiteszed télen? Vagy mi?
Párod helyében egy nagy tockos után küldtelek is volna haza a szüleidhez.
Lehet lepontozni, de akinek egy állat élete nem egyenrangú, mint CSALÁDTAG, annak se állat, se gyerek nem kell. Ennyi.
Össze lehet hozni a a családalapítást és a kutyatartást. Ezt pont te mondod, aki oké, hogy a párja, gazdája helyett gondoskodsz egy kutyáról, de kiraksz egy szobakutyát a kazánházba? Nem ellentétes ez neked?
HA pedig nem tudjátok, akkor kazánház helyett új gazdát kéne keresni neki, aki képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!