Mit csináljak, hogy a kityám megint bejöhessen? Szobakutyusnak kaptam de most udvaron van sajna.
Figyelt kérdés
Csak közben terhes lett és udvari kutyus lett. Most azért nem akarják visszaengedni mert hullik a szőre és büdös. Nem értem hogy legyet büdös hogyha renszeresen van fürdetve (csak anyukám érzi a szagot)???? A szőrhullással azt tudom csinálni, hogy naponta kétszer fésülöm és két naponta porszívózom, vagy esetleg még valamit??? Szerintetek mit tudnék csinálni, hogy újra visszajöhessen a kutyus???2016. okt. 31. 06:21
21/24 A kérdező kommentje:
Az oltásai, chipje rendben van/vannak 3 havonta féreghajtózom
2016. nov. 26. 12:39
22/24 A kérdező kommentje:
Egyébként igen tudom ki az apa
2016. nov. 26. 12:48
24/24 anonim válasza:
Anyukád nem büdös? Mert rendszerint az ilyen hulla igényes öntudatos libáknak egész nap lóg a szájukban a büdös cigaretta!
Nekem is van ilyen ismeròsóm, egy félcigány proli, beszól a kerti égetés miatt (havonta egyszer égetünk ősszel, nyaraló övezetben) de neki a kisgyerekei mellett állandóan lóg a szájában a cigaretta. Ja, a kutyájukat meg kidobta a cigányoknak, mert elköltöznek. Sajnos nem tették meg, csak hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!