Hogyan bírnám legyőzni a kutyáktól való félelmemet?
Ismerősök,rokonok nyugodt kutyáival.
Illetve talán a legegyszerűbb kölyök kutyákkal,tudod,hogy babák még kicsik,nem komolyak a szándékaik,meg tényleg mindent játékból csinálnak ha bekapják az ujjadat vagy meghúzzák a pulcsid úját nem azért teszik,mert agresszívek.
Szerintem kezdj kölyök kutyákkal.
Kutyaiskolában lehet tudnak segíteni, én legalábbis olvastam,hogy oda irányítanak több kutyáktól félő embert,mert ott a kiképzők ismerik a kutyák összes rezzenését illetve neked is pontosan megtudják mondani,hogy miként viselkedj egy adott szituban.
Igazából ha tudsz olvasni a kutyák testbeszédéből akkor nincs gáz :)
Kezdd kiskutyákkal vagy kölykökkel! :)
Ha azokkal nincs baj akkor minden nappal növeld pár centivel a méretet és ha eljutsz mondjuk a kauig, akkor király vagy. :D
Egyébkènt felesleges fèlni, engem a munkám során rengeteg kutya harapott meg, még èlek. :P
Nàlunk a kutyaiskolaban van ingyenes óra a kutyaktol felo embereknek ahol kepzett kutyakkal talalkozhatnak.
Erdemes megnezni a kornyezetedben levo kutyaiskolakat hatha ott is van hasonlo kepzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!