Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fog így húzni a kutya?

Nem fog így húzni a kutya?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon keveset van sétáltatva mert mikor még icipici volt, nem vitték el, fél évesen jutott eszükbe először. Azóta húz a kutya, ezért nem is járnak vele sétálni. Ha felutaznék hozzájuk 1 hétre, és minden nap 5ször fél órára elvinném sétálni, nem húzna? A nagyszüleimről van szó, és el tudnák vinni sétálni ha nem húzna, ezért erre vonatkozik a kérdésem.

2016. okt. 25. 16:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Errw inkább nem is válaszolok... Igen az az én kérdésem, de túloztam benne. Az utolsó 3 kommentet el se olvastam, az előtte lévőknek pedig köszönöm a segítséget!
2016. okt. 29. 18:16
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem fogjuk odaadni másnak, mert NEM én döntök róla,a kutya nem az enyém!! Láncon csak akkor van ha vendég van ami kb havi 1szer van. Ha tudtok linkelni házhoz járó kiképzőt akkor azt megköszönném. De szidást nem kérek, mert ezzel rohadtul nem segítetek semmit!
2016. okt. 29. 18:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem tudom, miért sértődtél be a legutóbbi kommentemen, én minden indulat nélkül leírtam a tényeket. Ha nem olvasod el, az a te bajod. Kiképzőt tudnánk ajánlani, ha leírnád, hol laksz.
2016. okt. 29. 20:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy abban igaza van a kérdezőnek, hogy nem kéne őt cseszegtni. Nem az övé a kutya, ő csak segíteni akar, megtehetné, hogy hagyja a francba, de nem, ő 3 oldalon keresztül tűrő a csesztetést a kutya érdekében.
2016. okt. 29. 20:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Ellentmondásba keveredsz önmagaddal, mentegeted magad, de ez a tényeken nem változtat.

Most azt írod havi 1 alkalommal van láncon a kutya, míg előző kérdésedben azt mondod, hogy folyton láncon van a kutya, csak akkor van elengedve, ha ti ott vagytok és sétálni viszitek...

Véleményem továbbra is fenntartom, nagyszüleid állatkínzók.

2016. okt. 30. 18:20
 26/26 A kérdező kommentje:
Mert akkor azt láttam hogy folyton láncon van, azóta beszéltem már velük, és elvileg csak akkor volt huzamosabb ideig rajta a lánc amikor ott voltunk, mert akkor jöttek a vendégek is. De inkább nem írok semmit, mert "ellentmondásba keveredek önmagammal". De legalább az egyik válaszoló megértette, hogy én csak jót akarok.
2016. okt. 31. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!